XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

robsoy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: robsoy »

czy można na wniosek klienta handlować w xtb micro lotami?

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

robsoy pisze:czy można na wniosek klienta handlować w xtb micro lotami?
Nie ma takiej możliwości.

Musisz iść do brokera który to umożliwia.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Kazik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kazik »

robsoy pisze:czy można na wniosek klienta handlować w xtb micro lotami?

Im szybciej zapomnisz o czymś takim jak XTB, tym większe masz szansę,
na sukces........... coś takiego przeczytałem w necie...........

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex_lover »

xtb za mikrolociarzami pewnie też nie tęskni tak jak hugo boss za dresiarzami
:)

weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

green7 pisze:Hmm ... a co się stało ze "zwykłymi" CFD opartymi o akcje w XTB ?
Tak sobie właśnie próbuję i handel na nich jest niemożliwy np: TEF.ES, TELO2.CZ i jeszcze kilka CFD na akcje z giełdy czeskiej i hiszpańskiej ... Oczywiście mają one odpowiedniki DMA tyle, że tam nie da się grać na krótko ......

Ktoś wie czy tak ma być czy to jakiś błąd ? Na stronie te instrumenty nadal są podawane ....
Zapytaj bezpośrednio w XTB, już któryś raz pytasz o coś o co w zasadzie trzeba by zapytać bezpośrednio.
A mam pytanie, widziałeś ten program do budowania EA w xtb?
[ Wolność i Praworządność ]

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

XTB Expert Builder

Nieprzeczytany post autor: reptile »

weronika pisze:A mam pytanie, widziałeś ten program do budowania EA w xtb?
Gdyby ktoś szukał
http://www.xtb.pl/strona.php?info=2027
XTB Expert Builder
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

matt144
Bywalec
Bywalec

SCAM

Nieprzeczytany post autor: matt144 »

Stanowczo odradzam tego brokera SCAM jak nie wiem CO!!!!!!!!!!!
Nie wiem jak u was ale ja byłem zyskowny i co? Zablokowali konto, wrzucili mi trejdy i doprowadzili do strat bo nie pozwalali wyjść. Używają Virtual Dealera i do tego nie umieją go dobrze ustawić. Rozumy zostawili w szkole podstawowej. Działają tak samo jak TMS i Go4X czyli blokują trejdowanie wprowadzają komunikat trade is disable i nic nie można zrobić cofają transakcje zawarte po realnej rynkowej cenie. Granda. Chcecie dalej grać w XTB to pamiętajcie system polega na szufladkowaniu klientów na zyskownych ( same rekfoty) i stratnych ( tu ok bo są dawcami kasy dla prezia na jego auto)XTB jako MM nie da wam kasy wypompuje ją z was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jbm8
Gaduła
Gaduła

Re: SCAM

Nieprzeczytany post autor: jbm8 »

matt144 pisze:Stanowczo odradzam tego brokera SCAM jak nie wiem CO!!!!!!!!!!!
Nie wiem jak u was ale ja byłem zyskowny i co? Zablokowali konto, wrzucili mi trejdy i doprowadzili do strat bo nie pozwalali wyjść. Używają Virtual Dealera i do tego nie umieją go dobrze ustawić. Rozumy zostawili w szkole podstawowej. Działają tak samo jak TMS i Go4X czyli blokują trejdowanie wprowadzają komunikat trade is disable i nic nie można zrobić cofają transakcje zawarte po realnej rynkowej cenie. Granda. Chcecie dalej grać w XTB to pamiętajcie system polega na szufladkowaniu klientów na zyskownych ( same rekfoty) i stratnych ( tu ok bo są dawcami kasy dla prezia na jego auto)XTB jako MM nie da wam kasy wypompuje ją z was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj,

A że tak zapytam, skalpowałeś może po pare pips? Czy zostawiałeś pozycję na więcej niż powiedzmy 1h. Uprzedzając ewentualne pytanie, to tak, ma to znaczenie, przynajmniej u mnie :D

matt144
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: matt144 »

Hej,
czysty skalp.
Znam jednego gościa który skalpował ich transakcjami z dużym nominałem i ładnie ich golił- potrwało to klika dni bo wypowiedzieli mu umowę.

jbm8
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jbm8 »

matt144 pisze:Hej,
czysty skalp.
Znam jednego gościa który skalpował ich transakcjami z dużym nominałem i ładnie ich golił- potrwało to klika dni bo wypowiedzieli mu umowę.
Przy skalpie też pozamiatane. Dlatego tylko na dłużej niż te 15min staram się zawsze trzymać, ale to i tak ustalam sztywny TP, bo z palca szczególnie jak są dane robią rekwota. Do skalp jak już MM to chyba tylko fxpro choć mi w bossafx wchodzą z palca(ale to tylko demo, nie wiem jak real) ale tylko edek bo ma 2 pipsy,reszta koszmar,choć ponoć do końca wakacji mają to zmienić :D

ODPOWIEDZ