XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

sena9
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sena9 »

gra ktoś z was tylko na kontraktach na wig20? jeśli tak, to jak jest, są jakieś problemy, podobne do par walutowych lub towarów?

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

Najlepsze jest to, że w XTB "bokiem" rozeszły się nagrody za rankingi dzienne - kurtki - i na razie dla zwycięzców nie ma :))))
No ale upał jest, więc po co komu kurtki.
Pewnie z koszulkami za promocję za obrót na koncie tez lipa, :))
Nie to, że zależy mi na jakichś kurtkach czy koszulkach, ale robić takie halo i afere, a potem wg mnie taki kwas?

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

CFD Equity DMA

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Czy ktoś zawierał już na demo transakcje ? Chyba nie działa.
http://www.xtb.pl/strona.php?p=844

http://www.parkiet.com/artykul/946716_M ... wania.html
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

WoŁodia

Nieprzeczytany post autor: WoŁodia »

Witam,
Tak jak wspominałem kilka postów wcześniej demo na Equity DMA nie zawierało transakcji. Błąd został chyba już naprawiony , zlecenia na niemieckie akcje wchodzą bez problemu. Nie wiem jak jest z rynkiem amerykańskim nie miałem czasu sprawdzić.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

WoŁodia thx za potwierdzenie .. dajcie znać jak to będzie jakoś działać..
http://www.pb.pl/a/2010/07/20/Czas_na_i ... =1#comment
Przełom nastąpił w ostatnich miesiącach dzięki DM BOŚ i X-Trade Brokers DM. Pierwszy umożliwił podpięcie programu wykonującego automatycznie zlecenia giełdowe bezpośrednio do systemu biura maklerskiego. Drugi oferuje automatyczny handel polskimi akcjami
w ramach Equity DMA (Direct Market Access — zlecenia natychmiast trafiają na realny rynek).
Tylko jaki realny rynek i jak .. jak nazwać ten rynek .. rynek CFD ?
Może się czepiam, ale dobre zdefiniowanie problemu się przydaje.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

WoŁodia

Nieprzeczytany post autor: WoŁodia »

Witam,
Bravo dla informatyka w końcu wytrzeźwiał i podłączył CFD na rynek amerykański, tak czekam od trzech tygodni. Tempo działania porównywalne z '' pit stopem '' w formule 1.
Pozdrawiam.

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

[quote="reptile"]WoŁodia thx za potwierdzenie .. dajcie znać jak to będzie jakoś działać..
http://www.pb.pl/a/2010/07/20/Czas_na_i ... =1#comment

[/quote

Nie wiem czy pytasz o DMA czy o kreator strategii "drag&drop", ale DMA juz chyba dziala normalnie.
A co do tego programiku to moge wam powiedziec, ze wyglada bardzo fajnie, obsluga jest intuicyjna.
Ale funkcjonalnosc jak dla mnie jest dosc ograniczona ze wzgledu na to ze bedzie mozna wykorzystywac tylko wskazniki dostepne w standardzie w mt4. No ale z zalozenia bedzie on przeznaczony dla mniej zaawansowanych wiec moze to nie bedzie przeszkoda.
Podobno ma byc za 2 tygodnie dostepny

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Yankee pisze:A co do tego programiku to moge wam powiedziec, ze wyglada bardzo fajnie, obsluga jest intuicyjna.
O jakim programiku mowa ? :roll: To mają jakiś d&d ? Coś mi chyba umsknęło.

Pytałem o działanie CFD Eqity na demo.

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

reptile pisze: O jakim programiku mowa ? :roll: To mają jakiś d&d ? Coś mi chyba umsknęło.
Ma byc wypuszczony za 2 tygodnie (tyle przewidziano na testy, bo juz jest chyba gotowy) wiec znajac zycie bedzie za miesiac :wink:

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

Hmm ... a co się stało ze "zwykłymi" CFD opartymi o akcje w XTB ?
Tak sobie właśnie próbuję i handel na nich jest niemożliwy np: TEF.ES, TELO2.CZ i jeszcze kilka CFD na akcje z giełdy czeskiej i hiszpańskiej ... Oczywiście mają one odpowiedniki DMA tyle, że tam nie da się grać na krótko ......

Ktoś wie czy tak ma być czy to jakiś błąd ? Na stronie te instrumenty nadal są podawane ....
Green
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ