Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
qba3 pisze:wiedziałem że ta wczorajsza korekta to jakaś podpucha, jeszcze na godzinowym widać linie wzrostową korekty jak ja przebije to raczej świeczka dzienna zmieni kolor, okolice 2640 mogą nas zatrzymać ale dziś sa takie dane że technika tu za dużo nie poradzi
a w czym technika niby pomaga? istota tej zabawy polega na tym że analiza wskazuje potencjalne poziomy gdzie może się coś dziać, a ekonomia obrazuje co się może dziać.
no to gratuluje.xpep pisze:ja gram tylko technicznie i to wystarczacrocopip pisze:a w czym technika niby pomaga?a tylko fundamenatrnie niby mozna ale skad wiedziec gdzie sl ustawic zadne dane Ci tego nie powiedza
dla mnie fundamenty sterują rynkiem i koncentruję się na ich poprawnej interpretacji. jeśli dobrze to robię to stop mnie mało interesuje.
ja tego nie ogarniam prawdopodobnie za mala mam wiedze i doswiadczenie w tym temacie, no bo dobre dane z eur a spadamycrocopip pisze:dla mnie fundamenty sterują rynkiem i koncentruję się na ich poprawnej interpretacji.

fajnie by bylo jakbys chociaz jakies ogoly napisal jak wyglada Twoja analiza fundamentow