go4x - polski broker4 (tms)
- Janek Trader
- Pasjonat
Mam pytanko. Gra ktoś na tej platformie, wyłącznie na GO W20, ja mam zamiar wejść za mały kapitał aby przetestować kilka strategi, zanim rusze na futy w biurze maklerskim, tylko nie wiem czy warto, bo platforma ma dużo złych opini, ale kuszą mnie miniloty. Czy na tym instrumencie też mogą być "wały" podobne do instrumentów walutowych? Interesuje mnie tylko Wig20 nic wiecej. Dzięki za odpowiedź.
podbiję trochę do góry temat, bo go4x to jeden z brokerów na których założyłem swoje konto demo i w zasadzie po przeczytaniu opinii na forum o pozostałych (chociażby o XTB) skłaniam się powoli, w mniej lub bardziej odległej przyszłości, ku założeniu konta real właśnie na platformie go4x, interesuje mnie jedna sprawa, w temacie doczytałem się że:
z góry dziękuje za odpowiedź
czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak taki SL ma się do innych brokerów? innymi słowy jak bardzo jest konkurencyjny w stosunku do zagranicznych platformGO4X pisze: SL na edku 5 pipsów od rynku,
z góry dziękuje za odpowiedź
Jest to niezła oferta.Na np. Saxobanku zlecenia obronne można było składać 20 pip od rynku.Benny Blanco pisze:czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak taki SL ma się do innych brokerów? innymi słowy jak bardzo jest konkurencyjny w stosunku do zagranicznych platform
Myślę że u dobrej konkurencji jest podobnie.Benny Blanco pisze:innymi słowy jak bardzo jest konkurencyjny
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów