Rebbelion Multi Indicator

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
ForexMaker
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ForexMaker »

Thor89 po pierwsze to nie jest mój system nie ja jestem autorem a jedynie jego użytkownikiem ,System nie jest Grallem ale skutecznie pomaga w trejdowaniu i to w taki sposób że wiem kiedy wejść w pozycję i na jak długo i na bieżąco mam monitorowanie trendu więc ciągle wiem co się dzieje

Fakt jak ktoś nie zrozumie zasad ogólnych oraz zasad wchodzenia w pozycję zapewne polegnie,nie jest to system który prowadzi za rączkę jednak wart jest poświęcenia mu 5minut i po tych 5 minutach dopiero niech się ktoś wypowiada czy te kilkadzieśiąt złotych to zdzierstwo ....ja te kilkadzieśiąt złotych za system odrobiłem w kilka minut

Jak ktoś ma łeb na karku i twierdzi że ten system jest beznadziejny nie kupi go po prostu....Tylko wytłumacz mi dlaczego kilkadzieśiąt osób go zakupiło i dlaczego te osoby są zadowolone z wydanych pieniędzy ?

Mam nadzieję że wkrótce przyłączą się inne osoby które z niego korzystają i potwierdzą moje zdanie

HEX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: HEX »

ForexMaker pisze:Tylko wytłumacz mi dlaczego kilkadzieśiąt osób go zakupiło i dlaczego te osoby są zadowolone z wydanych pieniędzy ?
A dlaczego są zadowolone? Z faktu, że maja choinkę na monitorze ? Czy dlatego, że mogli zapłacić większe baranie.

ForexMaker pisze:Jak ktoś ma łeb na karku i twierdzi że ten system jest beznadziejny nie kupi go po prostu
Tak powinien myśleć zdrowy człowiek.

ForexMaker pisze:Tylko wytłumacz mi dlaczego kilkadziesiąt osób go zakupiło
A wytłumacz mi dlaczego moja babcia kupiła na wczasach ogrzewacz do domu za 3000 zł który w normalnym sklepie stoi za 500 zł.A paradoksem jest to że go nie używa bo za dużo żre prądu ;] Kupili bo byli naiwni.A najgorsze jest to że teraz bedą grali tym do 3 MC bo nie przyznają się, że zrobili błąd.
Some times the only response is "shit happens" and "you can't win them all."

Awatar użytkownika
ForexMaker
Stały bywalec
Stały bywalec

PS: nie wiem po co wasze zgryzliwości na temat ceny
System jeszcze nie tak dawno kosztował tylko 30zł teraz zaledwie ponad 100zł i dalej schodzi jak ciepłe bułeczki dla was to dużo ? :roll:

Thor89 przekozacki ten twój system z którego nic nie rozumiem :lol:
że niby świeczki przecięte pionową linią to sygnał kupna/sprzedaży 8)

A czy twój sys wynacza poziomą linią poziom wejścia siłę trendu itp...? Nie to pech mój natomiast tak dowód poniżej

Dodano po 3 minutach:

Nie wiem gdzie ty tam choinki widzisz wyjdz z lasu i przejrzyj na oczy
Twoja babcia zakupiła ogrzewacz bo się nie znała i miała za dużo hajsu ludzie nie mówcie mi że te 30zł to dla was za drogo bo aż się nóż w kieszeni otwiera jak to czytam :roll: :twisted: :lol:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Thor89
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Thor89 »

Ten "mój system" to przykład, stworzony na potrzeby mojego wywodu. Wrzuciłem pierwsze lepsze wskaźniki, kilka kresem i ot utworzyłem coś podobnego do tego co reklamujesz..

Dla pierwszych 10 osób 80k euro. Dla kolejnych 120k. W cenę nie są wliczone wskaźniki (do ceny systemu wraz ze wskaźnikami proszę sobie doliczyć 50k euro).

Jak widać mój system jest droższy, zatem będzie nieporównywalnie lepszy. :)

POLECAM! :)

HEX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: HEX »

ForexMaker pisze:A czy twój sys wynacza poziomą linią poziom wejścia siłę trendu itp...? Nie to pech mój natomiast tak dowód poniżej
Twój też nie wyznacza.
Wytłumacze ci jak działaja wskaźniki.Weźmy MA. MA się przecina i daje sygnał do kupna.Gracz kupuje a świeczka się cofa i MA sie rozgałęzia i nie ma już sygnału do kupna.A ty zostajesz z otwartą transakcją kupna.Na historii grając MA można zostać milionerem w realu już jest trochę gorzej.Tak też jest w przypadku twojego screena. Screen jest zatrzymaniem czasu więc nie wiemy co bedzie za minute.

Tu nie chodzi o te 30 zł. Bo naprawdę 30 zł to śmieszny pieniądz ale wytłumacz mi po co ktoś ma płacić nawet te 30 zł za coś co jest nie przydatne.
Tak jak napisałes że moja babcia sie nie znała tak jak ci mówię że ten system kupią tylko te osoby które się nie znają na FX. Takie jest moje zdanie.
Some times the only response is "shit happens" and "you can't win them all."

Awatar użytkownika
KRZYSIEKG
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KRZYSIEKG »

HEX pisze:Tu nie chodzi o te 30 zł. Bo naprawdę 30 zł to śmieszny pieniądz ale wytłumacz mi po co ktoś ma płacić nawet te 30 zł za coś co jest nie przydatne.
Na jakiej podstawie twierdzisz że to nie przydatne , sprawdziłeś ...
Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane.

Awatar użytkownika
ForexMaker
Stały bywalec
Stały bywalec

HEX pisze:
ForexMaker pisze:A czy twój sys wynacza poziomą linią poziom wejścia siłę trendu itp...? Nie to pech mój natomiast tak dowód poniżej
Twój też nie wyznacza.
Albo jesteś świeży na rynku albo masz spore (-) w swoich okularach :roll:

Nie widzisz poziomu wejscia i siły trendu ???????????
piszesz że nie wiem co będzie za minutę? hmm niestety zmartwię cię też to wiem a zapewne spytasz gdzie bo nie widzisz...po prawej stronie takie malutkie kropeczki kolorowe bardziej już chyba nie da się wytłumaczyć

czekam na KONKRETNE opinie potwierdzone KONKRETAMI
opinie w stylu do dxpy bo trzeba płacić swiadczą tylko o podejściu waszym do czegoś co jest nowe i boicie się :
A - Przyznać komuś rację
B - Stwierdzić że coś jest lepsze od tego co sami posiadacie

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Prób wciśnięcia tego szmelcu było już kilka... Widzę że pojawiła się kolejna..

Awatar użytkownika
KRZYSIEKG
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KRZYSIEKG »

Cyb pisze:Prób wciśnięcia tego szmelcu było już kilka... Widzę że pojawiła się kolejna..
Ponawiam pytanie i dla ciebie - sprawdziłeś ?
Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane.

Awatar użytkownika
ForexMaker
Stały bywalec
Stały bywalec

Cyb ustalmy jedną rzecz - Nikt tutaj nie ma zamiaru nikomu nic wciskać
Chcę tylko uzyskać wasze opinie na temat tego Systemu jak na razie same negatywne opinie bez sprawdzenia o co chodzi ...

Fakt mi też się zle jezdzi Mazdą RX8 mimo iż jej nawet na oczy nie widziałem ale wiem że nie jest fajna... :roll:

I jeszcze jedna rzecz Znacie inny system obojętnie płatny darmowy bez róznicy dla mnie,który spisuje się lepiej ? Skoro wszyscy twierdzą że ten system to "Totalny niewypał" to pokażcie mi równie zaawansowany a jednocześnie prosty system...

ODPOWIEDZ