Rebbelion Multi Indicator

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
ForexMaker
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ForexMaker »

matka - EA się tworzy już praktycznie od mieśiąca
PS: Nie ja tworzę tego EA :lol:

PS: Pierwsza wersja Rebbeliona wyszła już w roku 2009, obecna wersja Multi Indicator jest ulepszoną wersją podstawowych zasad Rebbeliona

Dodano po 6 godzinach 7 minutach:

Tak dla przybliżenia skuteczności tego systemu podajcie mi dowolną parę,dowolną datę/Dzień/godzinę a pokaże wam sygnały które wtedy były
Dzisiaj kolejny dzień z dobrymi sygnałami a Na EUR/GBP,GBP/USD,AUD/USD,GBP/CHF Sygnały które były 22-23 Lipca trwają do dziś zysk...kilkaset pipsów

Dodano po 3 godzinach 54 minutach:

Tak dla przykładu najpopularniejsza para Euro Dolar wejścia na Daily przeanalizuje je .....

18 Kwietnia wchodzimy na Sell ...Wychodzimy 13 Czerwca
Zysk ....1370 Pipsów

13 Czerwca Buy - 28 Czerwca wychodzimy Zysk - 248 pipsów

28 Czerwca Sell - 1 Lipca - Zysk 230 pipsów

1 Lipca Buy............aż do dziś

Łączy zysk 1848 Pipsów co Daje jeśli by ktoś grał 1 Lotem zysk Ponad 59 Tyśięcy złotych

Screen Poniżej....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

ForexMaker pisze:28 Czerwca Sell - 1 Lipca - Zysk 230 pipsów
trochę naciągasz, akurat tu było 149 pipsów a nie 230 i to liczone od otwarcia do otwarcia, podejrzewam że gdyby cena poszla w przeciwnym kierunku na otwarciu to te kreski by były w innym miejscu niż są.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
ForexMaker
Stały bywalec
Stały bywalec

kris007 zgadza się moje niedopatrzenie :) Jednak sam przyznasz że skuteczność wysoka :lol:

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

ForexMaker pisze:kris007 zgadza się moje niedopatrzenie Jednak sam przyznasz że skuteczność wysoka
nie jestem w stanie na razie nic stwierdzić i nawet nie wiem czy będę to robił, z ciekawości wrzuciłem ten system pod wpływem wątku.

Wracając do mojego poprzedniego posta to właśnie sprawdziłem
i w zaadzie prezentowane wejście wogóle nie powinno mieć miejsca moim zdaniem, dlaczego? dlatego że jak napisałem wyżej policzyłeś je od otwarcia do otwarcia a pionowe kreski pojawiają się dopiero po zamknięciu świecy więc na otwarciu wogóle nie można było stwierdzić że będzie tam sygnał.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Ja też testuje ten system a bardziej moja żona, miałem już pierwszą wersje Rebelliona i ta jest o niebo lepsza, skuteczność dośc wysoka w połączeniu z liniami wsparcia i oporów, nie wiem po co te docinki , jednemu pasuje jednemu nie, jeden gra na PA inny jeszcze czymś innym, co komu lezy, system na pewno jest skuteczny, a i to jest na 1H a nie na D

Awatar użytkownika
ForexMaker
Stały bywalec
Stały bywalec

Microbi dzięki za wypowiedz czyli nasze żony robią obecnie to samo :lol:
Moja żona jeszcze mieśiąc temu nie odróżniła Sell od Buy i ta nauka kosztowała ją a w zasadzie mnie 700zł w plecy :roll: Ale od tego czasu gdy mnie nie ma w domu skutecznie sama zarabia na Forexie a uwierzcie mi pojęcie ma zaledwie podstawowe

Z mojej niedawnej rozmowy z autorem systemu mogę napisać że System najlepiej się sprawdza Na H1 i więcej,na niższych interwałach mogą być fałszywe sygnały

Kolejna modernizacja jaka ma być wprowadzona to sygnał na wyjście z pozycji,rozpoznawanie układów świec (Podwójne szczyty,szpule,głowa ramiona szyja itp)

Dzięki za wszystkie Oceny już wiem że 14/16 Osób nie ma pojęcia o tym systemie lub oceniło ....żeby ocenić.... :roll:

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Dziwi mnie tylko że ktoś kto nie grał tym systemem mówi że to badziew, tylko dlatego że ktoś coś zrobił i bierze za to kasę, jest wiele sys tu na forum, jedne mają opinie dobre inne nie, ale jak czegoś nie testowałem, nie znam tego nie wypowiadam się od razu że to szajs, ale prawda jest taka że jak coś za free to ok a jak zapłacić trzeba to od razu oszustwo.

Awatar użytkownika
Mariusz M.
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mariusz M. »

Ja testy zacznę od jutra bo dziś system dotarł...wydałem te parę złoty na próbę lekko sceptycznie i z przymrożeniem oka...
Ja nie zbiednieje od tego a może zadziała..jak nie...to nie.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Warto może zrobić jakiś wątek osób które grają tym sys, i wymieniać się uwagami.

Awatar użytkownika
ForexMaker
Stały bywalec
Stały bywalec

Microbi jestem jak najbardziej za :lol: Tylko w którym dziale go utworzyć by nie został usunięty/przesunięty Przez Modów...

Myślę że dobrym sposobem by było analizowanie codziennych sygnałów jakie Rebb nam dawał no i wymiana uwag spostrzeżeń

ODPOWIEDZ