Rebbelion Multi Indicator

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
nokoments
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: nokoments »

wystarczy wszystko powrzucac do odpowiednich folderow i odpalic odpowiednie tempelate, najlepiej chyba dziala na H1,
co do wejsc w transakcje, to skrypt Cie o wszystkim poinformuje, bardziej szczegolowe info sa na aukcji na allegro, na ktorej ten indyk jest sprzedawany.

bogaskilop
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: bogaskilop »

czy ktos z was ma jakis pelny opis powiedzmy manual do tego indyka ?

i moglby to jakos udostepnic na necie narazie nic nie znalazlem ciekawego

Growl
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Growl »

I raczej nie znajdziesz bo instrukcja zabezpieczona jest imieniem i nazwiskiem osoby kupującej... Tak by w sytuacjach jak powyższa (czyli piraceniu) odnaleźć osobę która to rozpowszechniła bez wiedzy autora. Niemniej opis systemu masz na aukcji allegro.

Awatar użytkownika
NiceFox
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: NiceFox »

Prawa autorskie nie zabraniają modyfikacji i ulepszania kopiowania i publikacji więc może ktoś wklei zdekompilowany .mq4 bez tego wskaźnika xmeter który się sypie do niczego nie jest potrzebny i nie p-okazuje wartości na EUR.
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.

Awatar użytkownika
K.Czereśniak
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: K.Czereśniak »

Panowie znalazłem na necie opis systemu w .pdf zabezpieczony hasłem (oczywiście hasło było podane). Nie wiem, czy mogę go tu wstawić? W pdfie nie ma nic o zakazie kopiowania itp....

pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

K.Czereśniak pisze:Panowie znalazłem na necie opis systemu w .pdf zabezpieczony hasłem (oczywiście hasło było podane). Nie wiem, czy mogę go tu wstawić? W pdfie nie ma nic o zakazie kopiowania itp....
Jeżeli nie ma tam nigdzie napisane że nie można publikować plików na innych serwisach to możesz tutaj umieścić i ewentualnie podać adres www jako źródło skąd pochodzi plik.

jacek472
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: jacek472 »

Witam Gra ktoś jeszcze tym systemem? Ostatnio testuje na demo i dość ciekawe wyniki. chce przejść na konto real (3 razy juz zerowane :( ) więc prosiłbym o jakieś sugestie na temat gry tym sys. Z góry dzięki i pozdrawiam.

adam21
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: adam21 »

witam to jak ktos zamiesci jakas legende jak wchodzic w tranzakscje? moze ktos miescic skad pobrac bo napisaliscie ze gdzies bylo do pobrania

Piteros
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Piteros »

Witam
Czy może ktoś podać informację, gdzie znajdę instrukcję do tego - na alegro nie mogę znaleźć.

pozdrawiam

BlackX
Bywalec
Bywalec

Re: Rebbelion Multi Indicator

Nieprzeczytany post autor: BlackX »

Troche spoznione ale moze komus sie przyda ;)
http://forex-iter.blogspot.it/2011/09/f ... llion.html

ODPOWIEDZ