Precyzujac: w Dukasie dzwignia weekendowa wynosi 1:30.raposo pisze:Podobnie jest np. w Dukascopy jednak tam dźwignia zmniejsza się z 1:100 do 1:33.
FxPro (ECN) - wątek II
Oczywiście masz rację. 1:30, nie wiem skąd mi się wzięło to 33forex pisze:Precyzujac: w Dukasie dzwignia weekendowa wynosi 1:30.

Kilka informacji odnośnie FxPro.
Dziś pojawiła się nowa strona www brokera. Kilka pozytywnych informacji.
1) FxPro jest sponsorem klubu piłkarskiego Aston Villii.
2) Weszły tzw. konta VIP, o których więcej będzie można poczytać niebawem na naszej stronie.
3) Zniknął Panel Klienta MyFx.Pro, zamiast tego pojawił się Panel Direct.FxPro, który ma być prostszy w obsłudze i bardziej funkcjonalny. W sumie wszystkie opcje są te same i nie ma tu przełomu.
4) Zmieniło się umiejscowienie linku do Trading Central i kalkulatorów:
https://news.fxpro.com/
Na razie tyle

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
A czy ja tego nie napisałem tutaj?trampm pisze:a gdzie teraz znajdę technical analysis ?

Jeśli na nowej stronie coś komuś nie działa jak trzeba to proszę dać znać na PW.raposo pisze:4) Zmieniło się umiejscowienie linku do Trading Central i kalkulatorów:
https://news.fxpro.com/
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
taka ciekawostka jak komus przyjdzie ochota grac na danych w FXPro:
1. otworzylem pending order buy na minute przed publikacja danych 10:29 @1.50115
2. 10:30 kurs 1.50000 (mniej wiecej)
3. moje zlecenie zostalo otwarte @1.50248 (roznica 13,3 pipsa)
Czy taka sytuacja nadaje sie do reklamowania?
Dotyczy pary GBPUSD.
1. otworzylem pending order buy na minute przed publikacja danych 10:29 @1.50115
Dotyczy pary GBPUSD.
Ostatnio zmieniony 13 lip 2010, 10:46 przez McL, łącznie zmieniany 1 raz.
Takie przypadki były wielokrotnie omawiane na forum... Wg regulaminu FxPro, zlecenie oczekujące może być zrealizowane z poślizgiem w przypadku bardzo gwałtownych ruchów na rynku np. właśnie po publikacji istotnych danych makro.McL pisze:taka ciekawostka jak komus przyjdzie ochota grac na danych w FXPro:
To nie podlega reklamacji.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu