I co mam z tym fantem zrobic??Cyb pisze:ERR_TRADE_NOT_ALLOWED 4109 Trade is not allowed. Enable checkbox "Allow live trading" in the expert properties.
Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Witam,
mam problem z platformą, otóż zrobiłem dzisiaj format dysku i przed formatem w mt4 po kliknięciu Nowe zlecenie pojawia się okno wykresu z ostatnich kilku minut w zależności od płynności rynku, teraz mimo dużej płynności pojawia mi się tylko końcówka wykresu.
czy jest jest jakiś sposób, aby ten wykres ponownie wyglądał normalnie czyli abym nie widział tylko 3 czy 4 ostatnich tików?
dzięki
mam problem z platformą, otóż zrobiłem dzisiaj format dysku i przed formatem w mt4 po kliknięciu Nowe zlecenie pojawia się okno wykresu z ostatnich kilku minut w zależności od płynności rynku, teraz mimo dużej płynności pojawia mi się tylko końcówka wykresu.
czy jest jest jakiś sposób, aby ten wykres ponownie wyglądał normalnie czyli abym nie widział tylko 3 czy 4 ostatnich tików?
dzięki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A jakaś polska stronka? bo u mnie z angielskim kiepskoklonmarcin pisze:http://www.forexfactory.com/calendar.php
Wszystko jak na tacy - najważniejsze dane to te typu High.

Dodano po 9 godzinach 22 minutach:
Na czym polega strategia ZL? ZL to skrót?
Czytam dzienniki osób które to stosują, ale cały czas nie wiem, na czym to polega?
Skierujcie mnie proszę do odpowiedniego wątku

Jak nie znajdziesz to odezwij się do mnie w przyszłym tygodniumoreno pisze:Jest jakis skrypt do otwierania kilku takich samych zlecen??

Może SL?le0n71 pisze:Na czym polega strategia ZL? ZL to skrót?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Juz znalazlem. Wrzucony przez Ciebieraposo pisze:Jak nie znajdziesz to odezwij się do mnie w przyszłym tygodniumoreno pisze:Jest jakis skrypt do otwierania kilku takich samych zlecen??.
Może SL?le0n71 pisze:Na czym polega strategia ZL? ZL to skrót?

pzdr
Ostatnio zmieniony 13 lip 2010, 10:39 przez moreno, łącznie zmieniany 1 raz.