pawelklos pisze:Ten gość co podał ten system na FF to jest TEB i aktualnie prezentuje swój system 5/12 na m30 / m5 / m1 jako wejścia.
Móglbyś podać link do źródła.
Ja kiedyś próbowałem nim grać - ale wtedy brakowało cierpliwości i konsekwencji - teraz gdybym się za to zabrał pewnie coś by z tego było. Bo to prosty jak drut system.silent pisze:panowie ktos nadal korzysta z tego systemu ?
Link do systemu TEB'a http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=229238simonyx pisze:pawelklos pisze:Ten gość co podał ten system na FF to jest TEB i aktualnie prezentuje swój system 5/12 na m30 / m5 / m1 jako wejścia.
Móglbyś podać link do źródła.
Ale traci znacznie na ruchu, często może być tak że wchodzisz dokładnie na końcu trendu.klonmarcin pisze:Bo to prosty jak drut system.silent pisze:panowie ktos nadal korzysta z tego systemu ?
Wydaje mi się, że poszło o to, że autor wątku pisał z tego samego komputera co TEB, więc było podejrzenie, że TEB występuje na forum pod więcej niż jednym nickiem, co jest oczywiście niezgodne z regulaminem forum. TEB oczywiście tłumaczy się, że to nie on pisał, a jego znajomy (jakiś stary trader), który u niego gościł. Oczywiście nie sposób ustalić jak było naprawdę.Tilosag pisze:Czy ktoś mógłby przybliżyć o co poszło?