Ciekawe wskaźniki do MT4
-
- Gaduła
- Seneszal26
- Pasjonat
- borysewicz
- Stały bywalec
Sorry,gdzies mi sie zapodział ten Rsi Div.Testowalem wiele dywergencyjnych indyków ,miedzy innymi RSI i myslę ,że macd jest najlepszy : skalp na M15( i nie tylko),ustawienia z Dinapolego 9,20,12.borysewicz pisze:Witam:D
Widziałem już kilka wskaźników, które wyznaczają automatycznie gdzie ma miejsce dywergencja a czy zna może ktoś z was wskaźnik RSI z wyznaczaniem dywergencji?
Pozdrawiam
Pozdro
Dodano po 2 minutach:
Dorzucam jeszcze tego stocha,sprawdz go na innych ustawieniach niz domyslne.borysewicz pisze:Witam:D
Widziałem już kilka wskaźników, które wyznaczają automatycznie gdzie ma miejsce dywergencja a czy zna może ktoś z was wskaźnik RSI z wyznaczaniem dywergencji?
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
- borysewicz
- Stały bywalec
popatrz tutajborysewicz pisze:Ja potrzebuje jedynie RSI z dywergencją, może jednak ktoś zna taki wskaźnik albo wie gdzie go szukać.
Pozdrawiam
http://www.forex-tsd.com/indicators-met ... gence.html , może akurat...
Pozdrawiam...
- borysewicz
- Stały bywalec
- Boby_Fischer
- Gaduła