Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
master3333
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: master3333 »

Czy istnieje wskaznik ktory pokazuje trend na 1h i 4h dla wszystkich par?

mzyska
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mzyska »

Witam :D Jestem zielony jeśli chodzi o mt4, mógłby mi ktoś powiedzieć jak wstawić ten skrypt do platformy :oops:, albo może jest gdzieś na tym forum taki temat jak sie takie rzeczy robi?

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Seneszal26 »

program files->metatrader->experts-> indicators .Wrzucasz i restartujesz platforme .
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja

Awatar użytkownika
borysewicz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: borysewicz »

Witam:D
Widziałem już kilka wskaźników, które wyznaczają automatycznie gdzie ma miejsce dywergencja a czy zna może ktoś z was wskaźnik RSI z wyznaczaniem dywergencji?

Pozdrawiam
Nie ma nic bardziej niezwykłego od przewidzenia czegoś co nie jest takie oczywiste.

swierzaq
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: swierzaq »

poczukuje indyka który będzie zaznaczał min i max z zamknięcia świeczek z ostatnich 2h na M5

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

borysewicz pisze:Witam:D
Widziałem już kilka wskaźników, które wyznaczają automatycznie gdzie ma miejsce dywergencja a czy zna może ktoś z was wskaźnik RSI z wyznaczaniem dywergencji?

Pozdrawiam
Sorry,gdzies mi sie zapodział ten Rsi Div.Testowalem wiele dywergencyjnych indyków ,miedzy innymi RSI i myslę ,że macd jest najlepszy : skalp na M15( i nie tylko),ustawienia z Dinapolego 9,20,12.
Pozdro

Dodano po 2 minutach:
borysewicz pisze:Witam:D

Pozdrawiam
Dorzucam jeszcze tego stocha,sprawdz go na innych ustawieniach niz domyslne.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
borysewicz
Stały bywalec
Stały bywalec

Tantric dzięki za odp.
Ja potrzebuje jedynie RSI z dywergencją, może jednak ktoś zna taki wskaźnik albo wie gdzie go szukać.

Pozdrawiam
Nie ma nic bardziej niezwykłego od przewidzenia czegoś co nie jest takie oczywiste.

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

borysewicz pisze:Ja potrzebuje jedynie RSI z dywergencją, może jednak ktoś zna taki wskaźnik albo wie gdzie go szukać.

Pozdrawiam
popatrz tutaj
http://www.forex-tsd.com/indicators-met ... gence.html , może akurat...

Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
borysewicz
Stały bywalec
Stały bywalec

kris007
Dzięki tego szukałem :D

Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Boby_Fischer »

Witam!
Poszukuję wskaźnika, który pokazywałby mi zakres cenowy danej waluty z poszczególnych dni. Wiem, że widziałem go już na forum ( na samej górze ekranu pokazuje zakres cenowy z kilku dni + średnia z tych dni ). Bardzo proszę o pomoc.

Dziękuje!
boby
Boby Fischer is great!

Zablokowany