Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
krzys444
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: krzys444 »

jestesmy mali wsród grubych ryb jacy sa na NYSE , system bedzie działał wtedy kiedy mało znasz tu na forum zna system króry działa , jak bedzie przestał działąc to znaczy ze ze wieksza przewaga inwestorów wygrywa , , a zeby wygrac sto krotnie trzeba odebrac ze stu inwestorów z funduszy , wiec aby sie powodło nam małych forumowicom musimy opracowac błedy i zalety. System punktowo symboliczny ma sens bo nie ma szumów, ale błedem moim jest ze nie znam kierunku trendu , na PCguard miałem 20 krotne zwyzke , ale nie oto chodzi poprostu wszyscy wezmy co najlepsze a wtedy system opracujemy w sposób doskonały moze na krótko az przez stanie działac bo wtedy inni beda wiedzieli ze mozna zarobic , a wtedy zrobimy znów inny system hiiihihihih

Dodano po 13 minutach:

dziekuje PAWB nie działa mi w MT4 , tez grałem na GPW punktowo symbolicznie od dawna i widze ze znasz sie , teraz gram na forexie i trudna to gra , ale damy rade potrzebny wskaznik oporu i wsparcia , ale i takze w ( lini oporu hossy ,wsparcia hossy w opory bessy wsparcia bessy --- to linia kanału by wskaznik pokazał ze wychodzi z kanału ) , szumy zniwelowac w horyzontalnym wykresie a jak trend juz jest by pokazał to na sygnale ! wiem ze jest cos zwiazanie z punktowo symboliczne , RSI , MACD , wiec moze i wam cos przyda ten system jak opracujemy

pawb
Stały bywalec
Stały bywalec

To spróbuj tego

Post autor: pawb »

Ten u mnie chodzi pod platformą XTB, a na innych to może być róznie
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Post autor: klonmarcin »

pawb pisze:FXI_Point&Figure-Adv
Pod admiral też chodzi - ale chyba pod każdym MT4 powinien chodzić - tylko bardzo muli. :)
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

krzys444
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: krzys444 »

zainstalowałem wskaznik ,,,MA in color''' ale brak sygnalizatora dzwiekowego a zmiane trendu , czy ktos ma taki sygnalizator , dziekuje za pomoc

Awatar użytkownika
TomaszB
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TomaszB »

Czy spotkał ktoś gdzieś może wskaźnik, który pokazuje kierunek średnich na różnych interwałach?
Obojętnie jakich, po prostu chciałbym popatrzeć jak jeden wskaźnik zachowuje się na różnych interwałach, a najwygodniej jest zapuścić tester strategii i w przyśpieszonym tempie podziwiać.

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: nasreddin »

spotkal
http://www.forex-tsd.com/indicators-met ... s-209.html
fansimple4en
/ tester strategii nic nie da w kazdym systemie istnieje obszar w granicach ktorego konczy sie matematyka a zaczyna mistycyzm :) /
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”

Awatar użytkownika
TomaszB
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TomaszB »

Bardzo dziękuję!
Świetny wątek, kurczaki, no normalnie indyków z niego to starczy na wszystkie długie zimowe wieczory ;-D

Awatar użytkownika
popej30
Bywalec
Bywalec

Post autor: popej30 »

W pełni funkcjonalnie działająca wersja aplikacji której głownym celem, a zarazem jedynym zadanie, jest odpytywanie o średni czas dostępu do serwera, czyli potoczne pingowanie.

samotny
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: samotny »

Czy ktoś ma wskaźnik "solar wind" , lub samo "solar" bo na pewno miałem takie wskaźniki a nie mogę ich nigdzie znaleźć będę wdzięczny za pomoc .

Pozdrawiam i udanego dnia

Awatar użytkownika
AK53
Gaduła
Gaduła

Post autor: AK53 »

Prosisz i masz....

Zablokowany