Tylko ten formularz wypłaty mają popsuty... Mieści się tam 7 znaków więc zawsze dziadom trzeba zostawić te grosze przy wypłacie powyżej 10k pln... ( bo kropka czy tam przecinek to też znak)
I jakby ktoś wypłacał całość niech odejmie te 5 PLN na przelew z kwoty głównej...
Admiral Markets - Wątek II
Mam pytanko, czy zaobserwował ktoś u siebie może sytuacje, w której zlecenia zamykały się lub otwierały po innych cenach niż ustawiony (poza luką weekendową).
Już ze dwa trzy razy coś takiego zauważyłem u siebie, że SL zadziałał w innym miejscu i przed chwilą po danych też głowę bym dał że oczekujące miałem 15 pip wyżej.
Ponieważ zauważyłem to kilka razy tylko dlatego sam nie wiem czy przypadkiem sam błędnie czegoś nie wpisałem, ale do tego muszę mieć zrobiony zrzutu ekranu .
Już ze dwa trzy razy coś takiego zauważyłem u siebie, że SL zadziałał w innym miejscu i przed chwilą po danych też głowę bym dał że oczekujące miałem 15 pip wyżej.
Ponieważ zauważyłem to kilka razy tylko dlatego sam nie wiem czy przypadkiem sam błędnie czegoś nie wpisałem, ale do tego muszę mieć zrobiony zrzutu ekranu .
- Seneszal26
- Pasjonat
- Seneszal26
- Pasjonat
Dzięki nnm82.Już myślałem, że znowu trzeba będzie te papiery wypełniać.nnm82 pisze:
absolutnie zaden, nie musisz zmieniac, majac jeden rachunek u nich mozesz w pokoju inwestora poprostu otworzyc nowy rachunek, ,
tym razem w 1min, bez papierow
bedziesz mial 2,
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja
1 pips też jest w czasie danych, co do luki to:
Zgodnie z punktem 6.14.2 Regulaminu Świadczenia Usług Admiral Markets (Terms for Provision of Forex Trading Services and Use of MetaTrader 4 AM Trading Platform), w przypadku wystąpienia luki cenowej przekraczającej dwukrotność spreadu na danym instrumencie finansowym lub publikacji istotnych danych makroekonomicznych z krajów Grupy G8, broker zastrzega sobie prawo realizacji zlecenia Stop Loss po pierwszej możliwej do uzyskania cenie na rynku.