Admiral Markets - Wątek II
- Seneszal26
- Pasjonat
cześć
Mam dwa pytania odnośnie AM,
1. Jak wygląda proces zakładania konta ? Wysyłam skan dowodu osobistego oraz wypełnioną i podpisaną umowę drogą elektroniczną czy pocztową też muszę wysłać przed założeniem konta ?
2. Jeżeli chodzi o samą umowę, czy AM robi jakieś problemy jeżeli chodzi o wynagrodzenie i stałą pracę ? Trudno mi, studentowi, wypełnić sensownie tą rubrykę...
Dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawiam
1. Jak wygląda proces zakładania konta ? Wysyłam skan dowodu osobistego oraz wypełnioną i podpisaną umowę drogą elektroniczną czy pocztową też muszę wysłać przed założeniem konta ?
2. Jeżeli chodzi o samą umowę, czy AM robi jakieś problemy jeżeli chodzi o wynagrodzenie i stałą pracę ? Trudno mi, studentowi, wypełnić sensownie tą rubrykę...
Dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawiam
1 : Wszystko online. Rejestracja prosta jak but, wystarczy podążać zgodnie z punktami.Darkst pisze:cześć
Dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawiam
2. Wpisz obojętnie co i tak tego nikt nie sprawdzi.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
Słuchajcie, czy zostałem oszukany? Miałem ustawione zlecenie oczekujące Buy USDPLN 3.269 i dzisiaj otworzyło się z luką na 3.2456 (pominę to, że FxPro otworzyło się 2 grosze niżej).
Czy spread może wynosić 2.5 grosza, żeby broker otworzył zgodnie z moim poziomem, a nie po cenie niższej i korzystnej dla mnie?
Wg specyfikacji na ich stronie max spread na tej parze to 2 grosze.
Czy spread może wynosić 2.5 grosza, żeby broker otworzył zgodnie z moim poziomem, a nie po cenie niższej i korzystnej dla mnie?
Wg specyfikacji na ich stronie max spread na tej parze to 2 grosze.
eddek Nie ma takiej opcji - po lukach broker realizuje zlecenie po cenie która jest na wykresie a nie w luce.
Nie możliwe, jeśli już to 2 pipsy które mogą się zwiększyć podczas danych (na pewno mają taki zapis) itd.eddek pisze:2 grosze.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2010, 09:13 przez Tig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..