Admiral Markets - Wątek II
witam
operacja sell, sl 92.61 a cena zamknela sie na 92.45 (peyrolsy usd). widac wyraznie ze w przypadku luki nie gwarantuja sl.
zlecen oczekujacych w przypadku danych tez nie garantuja. mi kilkukrotnie otwieralo sie znacznie dalej niz byla ustawiona cena.
pomijajac dane gdzie rozszerzenie spreadu wydaje sie logiczne, obserwuje ciagle wahania spreadu (np na eu gdzie potrafi sie rozszerzac z 1pipsa do 2)
w jednej sekundzie jest 1p, w nastepnej 2 a po kilku znowu 1pips. i to potrafi trwac przez kilka - kilkadziesiat minut. (roznie)
operacja sell, sl 92.61 a cena zamknela sie na 92.45 (peyrolsy usd). widac wyraznie ze w przypadku luki nie gwarantuja sl.
zlecen oczekujacych w przypadku danych tez nie garantuja. mi kilkukrotnie otwieralo sie znacznie dalej niz byla ustawiona cena.
pomijajac dane gdzie rozszerzenie spreadu wydaje sie logiczne, obserwuje ciagle wahania spreadu (np na eu gdzie potrafi sie rozszerzac z 1pipsa do 2)
w jednej sekundzie jest 1p, w nastepnej 2 a po kilku znowu 1pips. i to potrafi trwac przez kilka - kilkadziesiat minut. (roznie)
- klonmarcin
- Maniak
Ja miałem kiedyś (demo) - chciałem grać 0.04 lotaCancer0s pisze:Wyskakuje komuś może komunikat : "zła liczba lotów" Jakieś żarty...

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Mam pytanie odnosnie dzialania AM... na fxpro rynek chodzil do godz 23 naszego czasu natomiast na AM juz o 22 rynek nie dzialal... co w takim razie z moja transakcja jesli po 22(na fxpro podglad mialem) osiagnalem TP a w poniedzialek kurs bedzie poza zasiegiem TP?? i dlaczego jest ta godzina krocej??