FxPro (ECN) - wątek II
Prawdopodobnie wygasły serie kontraktów, zobacz czy są nowe. Klik prawym na kwotowaniamgras pisze:Czy tylko u mnie przestało działać składanie zleceń na indexy? EPM0 lub FDXM0 nie działają w chwili obecnej. Rano było OK.
 pokaż wszystkie symbole
 pokaż wszystkie symbole  powinny pojawić się na dole listy.
 powinny pojawić się na dole listy.
Walut to nie dotyczy.Na EURUSD normalnie mam zakładkę handel
To niezależne od typu konta. W MT4 wszystkie wartości dot. konta są pokazane w dolnym oknie - terminalu (ctrl+t). Stan konta z zamkniętych pozycji to Balance.tantum pisze:Angielski akurat znam dobrze tylko w demie tego nigdzie nie ma. ALbo ja nie wiem gdzie szukac
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
						- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Heh, tu problemu dostarcza przeglądarka i/lub wielkość monitora/matrycy. Otóż Balance jest w tym samym miejscu, czyli na dole jednak przy mniejszym monitorze (np. na laptopowej 15stce) trzeba sobie przeciągnąć okno z terminalem do góry. Kliknij na poziome kreski, które są mniej więcej na środku samego dołu ekranu i przeciągnij do góry, a wszystko stanie się jasne.tantum pisze:Hmm a ma to jakies znaczenie ze gram przez WWW?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
						- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Pisał o tym raposo kilka stron wcześniej: http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 570#193570Janko pisze:Jakie obecne serwery sie najlepiej sprawdzają?
A może znane są IP tych serwerów po zmianie?
						FxPro wprowadziło dwa nowe banki:
- Barclays Bank PLC
- Marfin Laiki Bank
Na które również można dokonywać wpłat.
Dodatkowo, zgodnie z obietnicą przygotowaliśmy krótki informator dot. przelewów zagranicznych, który dostępny jest tu:
http://www.forexclub.pl/download/29/
Niestety mój research potwierdził, że nasza bankowość jest daleko, daleko w tyle w porównaniu z zachodnimi krajami Europy. B/d w tabeli oznacza, że nie udało mi się otrzymać informacji na dany temat. Infolinie rzadko kiedykolwiek mają takie informacje i trzeba udać się do swojego oddziału banku by czegokolwiek się dowiedzieć, a w moim mieście niestety nie ma ich wszystkich.
Mamy jednak nadzieję, że informacje okażą się przydatne.

- Barclays Bank PLC
- Marfin Laiki Bank
Na które również można dokonywać wpłat.
Dodatkowo, zgodnie z obietnicą przygotowaliśmy krótki informator dot. przelewów zagranicznych, który dostępny jest tu:
http://www.forexclub.pl/download/29/
Niestety mój research potwierdził, że nasza bankowość jest daleko, daleko w tyle w porównaniu z zachodnimi krajami Europy. B/d w tabeli oznacza, że nie udało mi się otrzymać informacji na dany temat. Infolinie rzadko kiedykolwiek mają takie informacje i trzeba udać się do swojego oddziału banku by czegokolwiek się dowiedzieć, a w moim mieście niestety nie ma ich wszystkich.
Mamy jednak nadzieję, że informacje okażą się przydatne.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
						- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu