FxPro (ECN) - wątek II
Prawdopodobnie wygasły serie kontraktów, zobacz czy są nowe. Klik prawym na kwotowaniamgras pisze:Czy tylko u mnie przestało działać składanie zleceń na indexy? EPM0 lub FDXM0 nie działają w chwili obecnej. Rano było OK.

Walut to nie dotyczy.Na EURUSD normalnie mam zakładkę handel
To niezależne od typu konta. W MT4 wszystkie wartości dot. konta są pokazane w dolnym oknie - terminalu (ctrl+t). Stan konta z zamkniętych pozycji to Balance.tantum pisze:Angielski akurat znam dobrze tylko w demie tego nigdzie nie ma. ALbo ja nie wiem gdzie szukac
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Heh, tu problemu dostarcza przeglądarka i/lub wielkość monitora/matrycy. Otóż Balance jest w tym samym miejscu, czyli na dole jednak przy mniejszym monitorze (np. na laptopowej 15stce) trzeba sobie przeciągnąć okno z terminalem do góry. Kliknij na poziome kreski, które są mniej więcej na środku samego dołu ekranu i przeciągnij do góry, a wszystko stanie się jasne.tantum pisze:Hmm a ma to jakies znaczenie ze gram przez WWW?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Pisał o tym raposo kilka stron wcześniej: http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 570#193570Janko pisze:Jakie obecne serwery sie najlepiej sprawdzają?
A może znane są IP tych serwerów po zmianie?
FxPro wprowadziło dwa nowe banki:
- Barclays Bank PLC
- Marfin Laiki Bank
Na które również można dokonywać wpłat.
Dodatkowo, zgodnie z obietnicą przygotowaliśmy krótki informator dot. przelewów zagranicznych, który dostępny jest tu:
http://www.forexclub.pl/download/29/
Niestety mój research potwierdził, że nasza bankowość jest daleko, daleko w tyle w porównaniu z zachodnimi krajami Europy. B/d w tabeli oznacza, że nie udało mi się otrzymać informacji na dany temat. Infolinie rzadko kiedykolwiek mają takie informacje i trzeba udać się do swojego oddziału banku by czegokolwiek się dowiedzieć, a w moim mieście niestety nie ma ich wszystkich.
Mamy jednak nadzieję, że informacje okażą się przydatne.
- Barclays Bank PLC
- Marfin Laiki Bank
Na które również można dokonywać wpłat.
Dodatkowo, zgodnie z obietnicą przygotowaliśmy krótki informator dot. przelewów zagranicznych, który dostępny jest tu:
http://www.forexclub.pl/download/29/
Niestety mój research potwierdził, że nasza bankowość jest daleko, daleko w tyle w porównaniu z zachodnimi krajami Europy. B/d w tabeli oznacza, że nie udało mi się otrzymać informacji na dany temat. Infolinie rzadko kiedykolwiek mają takie informacje i trzeba udać się do swojego oddziału banku by czegokolwiek się dowiedzieć, a w moim mieście niestety nie ma ich wszystkich.
Mamy jednak nadzieję, że informacje okażą się przydatne.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu