Czy granie z włączonym odchyleniem nie jest czasem prośbą o realizację po gorszej cenie? Nie korzystałem nigdy z tej funkcji, bo ciężko mi znaleźć korzyści. Czy komuś broker zrealizował takie zlecenie z włączonym odchyleniem po cenie lepszej niż była kwotowana, tj. otworzył shorta wyżej albo longa niżej? Bo jak dla mnie jest to furtka dla MM do otwierania pozycji po cenie mniej korzystnej niż była kwotowana.MrYogi pisze:Ps. musisz mieć tez załączenie odchylenie od ceny, wartości 5-10 jak najbardziej wystarczą.
FxPro (ECN) - wątek II
Nie, to zabezpieczenie przed otrzymaniem rekwotowania. Jeśli masz takie obawy to ustawiasz slippage i godzisz się na otwarcie pozycji gorszej o to odchylenie cenie (co jest potencjalnym kosztem uniknięcia rekwotowania). Czy ustawiając slippage zawsze otworzy nam się pozycja po gorszej cenie? Nie. Czy ustawiając slippage na danym poziomie zawsze unikniemy rekwotowania? Również nie. To zależy już od danej sytuacji, tego co się akurat wydarzy.psV pisze:Czy granie z włączonym odchyleniem nie jest czasem prośbą o realizację po gorszej cenie?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Nie ma takiej możliwości. Odchylenie działa w dwie strony.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec
Aż tyle? Kiedy wypłacałeś? Jak ja wypłacałem (godziny wieczorne) na MB ostatnim razem to środki były na rachunku następnego dnia, potem z MB na mBank to kwestia kilku-kilkunastu minut.admkowal pisze:2-5 dni roboczych
Przelewem bankowym to tak, od 2 do 5 dni roboczych.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec