Myślę że to go uchroni przed PW i @, których z pewnością ma już wiele.
XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca
W zwiazku z tym ze mimo iz nie jestem Green i udalo mi sie zajac tylko 5 pozycje, a mimo wszystko dostalem kilka PM odnosnie podzielenia sie moim statement z rachunku konkursowego, zalaczam go w ponizszym linku
http://nashelos.frihost.org/DetailedStatement.htm
Wszystkie transakcje przeprowadzone na EUR/AUD - rynek ktory nieprzerwanie od roku znajduje sie w idealnym trendzie spadkowym odbijajac sie pomiedzy gorna i dolna linia trendu - Pozycje krotkie otwierane przy gornej granicy, long otwierane przy dolnej - cala filozofia bylo wrysowanie tych dwoch kreseczek na wykresie
http://nashelos.frihost.org/DetailedStatement.htm
Wszystkie transakcje przeprowadzone na EUR/AUD - rynek ktory nieprzerwanie od roku znajduje sie w idealnym trendzie spadkowym odbijajac sie pomiedzy gorna i dolna linia trendu - Pozycje krotkie otwierane przy gornej granicy, long otwierane przy dolnej - cala filozofia bylo wrysowanie tych dwoch kreseczek na wykresie
- daromanchester
- Przyjaciel Forum

nash dzięki za podzielenie się informacjami. 
Co do strategii to co lubię najbardziej - czyli prostota i konsekwencja.
Gratulacje.
Co do strategii to co lubię najbardziej - czyli prostota i konsekwencja.
Gratulacje.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
-
forex_lover
- Gaduła

forex_lover pisze:green7 - gratulacje
BTW dzwoniłem do XTB i powiedzieli mi, ze Merc jest czerwony. Trochę nie pasuje do Twojego nicka ale chyba nie ma co darowanemu koniowi zaglądać w zęby.
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
z analizy profilu Greena na myfxbook.com wynika, że stosuje skalping, średnia wielkość pozycji zyskownej 9 pips a stratnej 4, dodatkowo średni czas trzymania jednego zlecenia to około 2 minut, nie wiem czy stosował podobną strategię w konkursie ale skalping to zdecydowanie nie dla mnie, chyba że ma jakiegoś robota, który gra za niegoLucasio pisze:Green niech lepiej na Forum opisze swój "cudowny sposób" na rynek
Myślę że to go uchroni przed PW i @, których z pewnością ma już wiele.
-
banaszko
Wiadomo cos moze kiedy xtb poda "oficjalna" liste zwyciezcow, ustali termin xtb forex night i rozesle zaproszenia mailowo lub poczta?
Dodano po 48 minutach:
ok, wkoncu cos nowego pojawilo sie na stronie glownej xtb odnosnie konkursu (chyba ;p)
EDIT
Wlasnie dostalem telefon z xtb z zaproszeniem do Zakopanego na 3 dniowa konferencje Wall Street zaczynajaca sie 11czerwca (piatek). Zaczyna sie ona ponoc juz piatek rano, wieczorem bedzie oficjalne spotkanie uczestnikow XTB Forex Cup wraz z rozdaniem nagrod, a kolejne dwa dni beda poswiecone na jakies wyklady. Tak wiec do zobaczenia w Zakopanem
Dodano po 48 minutach:
ok, wkoncu cos nowego pojawilo sie na stronie glownej xtb odnosnie konkursu (chyba ;p)
Mam nadzieje ze chodzi im o tegoroczny konkurs2010-05-19
2010-05-19
W dniu dzisiejszym zapraszamy na webinary: Strategia Mistrzów XTFC
W dniu dzisiejszym webinary przeprowadzi: Piotr Morek
Rozpoczęcie o godz. 17:00
Logowanie nie wcześniej niż kwadrans (15 minut) przed szkoleniem klikając na poniższy link:
https://www2.gotomeeting.com/register/249062723
EDIT
Wlasnie dostalem telefon z xtb z zaproszeniem do Zakopanego na 3 dniowa konferencje Wall Street zaczynajaca sie 11czerwca (piatek). Zaczyna sie ona ponoc juz piatek rano, wieczorem bedzie oficjalne spotkanie uczestnikow XTB Forex Cup wraz z rozdaniem nagrod, a kolejne dwa dni beda poswiecone na jakies wyklady. Tak wiec do zobaczenia w Zakopanem