XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca
Cze jestem tu nowy
właśnie przyszło mi na meila że xtb zaprasza osoby które wygrały w konkursie na 3-dniową konferencję. Dzwoniłem do nich i powiedzieli, że w razie nieobecności nagrodę wyślą kurierem. Z chęcią bym się wybrał na tą konferencję i mam małe pytanko jest ktoś może z podlaskiego i wybiera się na ową konferencję??? Możnaby wtedy się zorganizować i jechać większą grupką wiadomo będzie lepsza faza 
-
forex_lover
- Gaduła

Hmm, pytanie do tych ktorzy wyrazili chec uczestnictwa w konferencji. Dostaliscie juz moze jakies oficjalna wiadomosc odnosnie zaproszenia? Tj. gdy ostatnio do nich dzwonilem (tydzien, dwa temu) powiedzieli mi ze przesla jakies konkrety odnosnie hotelu, godzin, etc. jednakze do dzisiaj niczego nie otrzymalem
.
I drugie pytanie do finalowej piatki, tez dostaliscie dodatkowy telefon z pytaniem o rozmiar kurtki ktora to rzekomo maja finalowej piatce rowniez rozdawac
?
btw. no szkoda ze zadna uczestniczka nie wyrazila checi uczestnictwa w konferencji
I drugie pytanie do finalowej piatki, tez dostaliscie dodatkowy telefon z pytaniem o rozmiar kurtki ktora to rzekomo maja finalowej piatce rowniez rozdawac
btw. no szkoda ze zadna uczestniczka nie wyrazila checi uczestnictwa w konferencji
-
forex_lover
- Gaduła

dzwonili - do kolegi 
wszystko masz tu http://www.wallstreet.org.pl/
co jest dla Ciebie niejasne ?
mail tez był od nich już z tydzień czy dwa temu
wszystko masz tu http://www.wallstreet.org.pl/
co jest dla Ciebie niejasne ?
mail tez był od nich już z tydzień czy dwa temu
Do mnie dzwonili 2 razy ale o kurtce nic nie mówili.nash pisze:I drugie pytanie do finalowej piatki, tez dostaliscie dodatkowy telefon z pytaniem o rozmiar kurtki ktora to rzekomo maja finalowej piatce rowniez rozdawac Razz?
Rozdanie nagród ma być w piątek o 21 na plenerowej imprezie.
szkoda weronika że nie jedziesz do Zakopanego , ja właśnie wróciłem kilka dni temu z Hiszpanii ... oj gorąco było było....weronika pisze:Wypadł mi wyjazd do Hiszpanii,
Oferta dla tych co jadą do Zakopanego:
Wyruszam z Wawy w piątek rano , mam 3 wolne miejsca w aucie. Trasa przewidywana to Piotrków Tryb. Częstochowa, Katowice, Kraków, Zakopane Jeżeli ktoś jest zainteresowany i chciałby dołączyć proszę o PW na priv. Tylko w miarę szybko
I jak tam Panowie po powrocie z Zakopca wrażenia?
Trochę przegięli z tym obowiązkowym wymeldunkiem o 12 (oczywiście nie mówiąc o braku klimy
)
Mam kilka dobrych zdjęć, w tym z rozdania nagród i legendarne dwie fotki z piekiełka z finalistami hehe. Greenowi podeślę to może wrzuci na forum fotke czerwonej strzały ;-)
Trochę przegięli z tym obowiązkowym wymeldunkiem o 12 (oczywiście nie mówiąc o braku klimy
Mam kilka dobrych zdjęć, w tym z rozdania nagród i legendarne dwie fotki z piekiełka z finalistami hehe. Greenowi podeślę to może wrzuci na forum fotke czerwonej strzały ;-)