XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
qba1s
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: qba1s »

Cze jestem tu nowy :D właśnie przyszło mi na meila że xtb zaprasza osoby które wygrały w konkursie na 3-dniową konferencję. Dzwoniłem do nich i powiedzieli, że w razie nieobecności nagrodę wyślą kurierem. Z chęcią bym się wybrał na tą konferencję i mam małe pytanko jest ktoś może z podlaskiego i wybiera się na ową konferencję??? Możnaby wtedy się zorganizować i jechać większą grupką wiadomo będzie lepsza faza :D

nash
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nash »

gratulacje xD
Do mnie najpierw zadzwonili i osobiscie zlozyli gratulacje a pozniej dostalem maila :)
Jestem z poznania - moze ktos z okolic xD?

weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

Jeśli ktoś chciałby zabrać się z Wawy do Zakopanego to pisać na priv.

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex_lover »

Weronika dzwoniłem do XTB, żeby dowiedzieć się czy mnie ze sobą zabiorą :) na Walla i pytałem o kobiety - powiedzieli, że żadna nie jedzie :) - może zadzwoń i dowiedz się czy jesteś na liście - może cię nie zaznaczyli ;)

weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

Zgadza się. Niestety nie mogę jechać.
Wypadł mi wyjazd do Hiszpanii, czas najwyższy przymierzyć się do 7b (VI.4+) :)

nash
Gaduła
Gaduła

Hmm, pytanie do tych ktorzy wyrazili chec uczestnictwa w konferencji. Dostaliscie juz moze jakies oficjalna wiadomosc odnosnie zaproszenia? Tj. gdy ostatnio do nich dzwonilem (tydzien, dwa temu) powiedzieli mi ze przesla jakies konkrety odnosnie hotelu, godzin, etc. jednakze do dzisiaj niczego nie otrzymalem :P .

I drugie pytanie do finalowej piatki, tez dostaliscie dodatkowy telefon z pytaniem o rozmiar kurtki ktora to rzekomo maja finalowej piatce rowniez rozdawac :P?

btw. no szkoda ze zadna uczestniczka nie wyrazila checi uczestnictwa w konferencji :cry:

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex_lover »

dzwonili - do kolegi :)
wszystko masz tu http://www.wallstreet.org.pl/
co jest dla Ciebie niejasne ?
mail tez był od nich już z tydzień czy dwa temu

nash
Gaduła
Gaduła

co jest dla Ciebie niejasne ?
Chodzi o to, ze zostalem telefonicznie poinformowany, iz zostanie do mnie przeslana wiadomosc ze szczegolami odnosnie wyjazdu. W zwiazku z powyzszym mialem nadzieje ze dostane jakies oficjalne zaproszenie na konferencje. No ale nic, moze jutro do nich przedzwonie :lol: .

Kiwi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kiwi »

nash pisze:I drugie pytanie do finalowej piatki, tez dostaliscie dodatkowy telefon z pytaniem o rozmiar kurtki ktora to rzekomo maja finalowej piatce rowniez rozdawac Razz?
Do mnie dzwonili 2 razy ale o kurtce nic nie mówili.
Rozdanie nagród ma być w piątek o 21 na plenerowej imprezie.
weronika pisze:Wypadł mi wyjazd do Hiszpanii,
szkoda weronika że nie jedziesz do Zakopanego , ja właśnie wróciłem kilka dni temu z Hiszpanii ... oj gorąco było było....

Oferta dla tych co jadą do Zakopanego:
Wyruszam z Wawy w piątek rano , mam 3 wolne miejsca w aucie. Trasa przewidywana to Piotrków Tryb. Częstochowa, Katowice, Kraków, Zakopane Jeżeli ktoś jest zainteresowany i chciałby dołączyć proszę o PW na priv. Tylko w miarę szybko :)

Astakos
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Astakos »

I jak tam Panowie po powrocie z Zakopca wrażenia?
Trochę przegięli z tym obowiązkowym wymeldunkiem o 12 (oczywiście nie mówiąc o braku klimy :evil: )

Mam kilka dobrych zdjęć, w tym z rozdania nagród i legendarne dwie fotki z piekiełka z finalistami hehe. Greenowi podeślę to może wrzuci na forum fotke czerwonej strzały ;-)

ODPOWIEDZ