banki7 pisze:Witam.
Podłączę się do tematu.Wyrazy współczucia dla gracza który stracił kasę . NIE PODDAWAJ SIĘ,WALCZ . Oni doskonale wiedzą że musieli by Tobie wypłacić tę kasę więc rozwiązali to w inny sposób. UKRADLI JĄ. nękaj ich emaliami z masa pytań. W temacie że ktoś to zrobił z IP "wietnamskiego" to od razu piszę LIPA!! Sprawdź sobie taką przeglądarkę "xB Browser" wersja v2.0.0.20c. skoro handel prowadzisz przez stronę www powinna mieć rozszerzenie https! Jest to przeglądarka która pozwala imitować inne położenie oglądającego treść poprzez nadawanie na sfałszowanym lub skopiowanym IP. W dowolności ustawienia mogę nawet w tej chwili przeglądać stronę z IP Niemca chociaż na prawdę siedzę pod Białoruska granicą.( zobacz screena). Tak ze ich twierdzenie o pochodzeniu włamania z Wietnamu są "mocno naciągane" a jest to i tak dość prymitywny program. Podeślij im to i niech się do tego odniosą. Sam często walczę z brokerem CMS UK bo ciągle mają jakieś wpadki ostatnimi czasy zmienili oprogramowanie (uaktualnili !! ) i platforma gubi sygnał zawiesza się i działa niestabilnie. Jak zawiesi się to jestem pewien że po odzyskaniu połączenia mój stan konta zostaje uszczuplony przez "pozycje stratne" choć miałem pozycje mocno zyskowne . Tacy pseudo brokerzy doją nas .Ich tłumaczenia są "wiarygodne' bo zanim zrobią przekręt przygotowują go. Ja od jakiegoś czasu nie mogę przebić się przez granice 500$ zysku . Zawsze jak mam zysk na poziomie 500 - 600$ "coś sie dzieje" a to zawiesza sie platforma np; w Piatek o 18 i nie mogę odzyskać kontroli do Poniedziałku wtedy to juz mam resztki zysku albo wykres "ściga moje SL" albo pozycje są zamykane przez kogoś w CMSUK i nawet śladu na raporcie z konta po tym nie ma!!! Choć pozycja utrzymana np; dwa dni uszczupliła by konto CMSUK. MIEJMY TĄ ŚWIADOMOŚĆ ŻE MY I BROKER TO SĄ PRZECIWNICY NIE SOJUSZNICY.
Ja im nie mogę pokazywać takiego screna. Ponieważ zaraz powiedzą tak to pewnie ty sam sobie zrobiłeś taki numer. Ja od nich będę żądał zwrotu kasy z tego włamania i z poprzedniego. To oni powinni poprowadzić dochodzenie co i jak a nie wypiąć się teraz mamy 13:30 a odpowiedzi od wczoraj brak i to mnie martwi bo ile czasu można sprawdzać co się stało jak wczoraj zajęło im to aż 15 minut.
Jak na razie ten nadzór Finansowy z irlandi też nie odpisał i to wszystko mnie martwi, że tak sprawa się nie rusza do przodu.
Dodano po 7 minutach:
Dodam jeszcze, że też miałem takie odczucie jak dochodziłem do pewnej kwoty to był atak. Dlaczego od razu nie załatwili ataku po jakimś tygodniu czy kilku tylko tyle czekali bo odrobiłem kasę i znów niby włamanie.
W sumie to mogę powiedzieć że miałem 3 włamania jak oni twierdzą tylko te pierwsze było w dzień około 17 gdzie ja wtedy miałem otwartą platformę dziwne, że w tym samym czasie ktoś inny mógł też się logować. Wtedy miałem hedza stratnego chyba 800-900$ i nagle patrze hedż zamknięty pisze do nich oni mi mówią, że to ja zamknąłem to ja wierząc im myślałem sobie tak. kurde może i coś dotknąłem na klawiaturze i się zamknęły. Tej nocy po tym zdarzeniu już nie miałem wątpliwości, że to nie ja coś dotknąłem tylko to było znów takie włamanie i wtedy poszło około 7000$ w sumie jestem do tyłu u nich 19.0000$