WIELKIE OSZUSTWO u brokera avafx.com

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexpolska »

admkowal - proszę ciebie jak chcesz się nabijać to się nie wypowiadają bo ja potrzebuje na prawdę pomocy ja nie straciłem 12$ czy 120$ a aż 12000$ dla mnie to jest potężna kwota. Ja od brokera oczekiwałbym współpracy w tej kwesti a nie olewki na 100%. Może źle zrobiłem przy pierwszym razie ale zaleta brokera było bardzo szybkie zlecenia i grało się ok. Nie miał bym żalu jakbym sobie źle zainwestował i nagle coś poszło nie tak. nawet jakby była interwencja i poszło by z 400-500 pips nie miał bym żalu bo to by była moja wina, a tu zostałem okradziony tak to powiem.
AVAFX - uwaga uwaga to oszuści i krętacze nigdy tam nie wpłacaj pieniędzy

Awatar użytkownika
r4ph
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: r4ph »

forexpolska jak widzisz nie ma co szukac egzotycznych brokerow z "super" spreadem, mozliwoscia nieplacenia podatku czy cokolwiek na co sie skusiles, dziwne ze pierwszy raz nie dal ci do myslenia, mysle ze przy drugim juz nie masz watpliwosci ze forex to prawie dziki zachod, kazdy broker ktory gra przeciwko tobie zrobi wszystko zeby jego kasa byla dalej jego kasa,

nie wiem czy probowales kiedys cos od niego wyplacic, mozliwe ze nawet nie wyplacilby ci twojej kasy, a wszystko zgodnie z regulaminem

trzeba zadac sobie pytanie czy lepiej miec kase i byc bezpiecznym i placic podatki, czy moze nie miec kasy

w sumie ten caly irlandzki nadzor to tak samo jak cypryjski czy z wysp dziewiczych, skoro irlandzki a irlandia ma euro to powinno podlegac pod jakis europejski nadzor, skoro nie to rownie dobrze nie podlegal pod żaden
"Ludzie widzą tylko to, co są przygotowani zobaczyć."

"Osiągnęlibyśmy znacznie więcej, gdybyśmy nie uważali niektórych rzeczy za niemożliwe." - Vince Lombardi

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Wiem, że pierwszy raz powinien dać dużo do myślenia ale sporo innych czynników na to miało wpływ. Teraz już jestem przekonany, że obecne działanie to nie jest tylko takie włamanie ponieważ broker olewa sprawę. Co do super spredów tu ciebie rozczaruje bo tu nie ma super spredów wręcz odwrotnie. Skusiło mnie coś innego wpłaty moneybookers, gdzie inni jeszcze tego nie mieli oraz mega szybkie zlecenia bez rekwotów.

Powiedz mi jaki polski broker jest dobry ja siedzę w forexie sporo ale nie znam takiego na pewno nie xtb bo to już porażka jako forex.

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

forexpolska pisze: Powiedz mi jaki polski broker jest dobry ja siedzę w forexie sporo ale nie znam takiego na pewno nie xtb bo to już porażka jako forex.
Jeżeli chodzi o moneybookers to polecam FxPro. Możliwość wpłat i wypłat również za pośrednictwem PayPal oraz Neteller. Jeśli o polskie przedstawicielstwo to Admiral Markets.
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

mam u nich konto od jakiegoś czasu i coś nikt się nie włamuje na nie

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

forexpolska pisze:Powiedz mi jaki polski broker jest dobry ja siedzę w forexie sporo ale nie znam takiego na pewno nie xtb bo to już porażka jako forex.
Ja na Twoim miejscu szukałbym brokera który jest częścią dużego i solidnego banku ponieważ duży bank nie będzie z siebie jaj...robił.Nawet jeżeli będą gorsze spredy czy troszeczkę wolniejszy....
Z drugiej strony cały czas wałkujemy że bezpieczeństwo ś środków jest najważniejsze,naprawdę jest już dużo na forum na ten temat.Dziwię się że nie użyłeś funkcji szukaj....

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

zz prawdę mówiąc to ja wszystkie info z tego forum odnośnie brokerów posiadam ale jak byś zauważył to punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i nie ma takiego jednego super brokera. Mam drugie konto w fxpro oraz testuje konto sobie micro w Alpari ktoś by powiedział super firmy inny powie nie ja mogę powiedzieć z MT4 to fxpro jest chyba na dziś najlepsze. Niestety ja nie bardzo lubię ten soft ale pomału się do niego przyzwyczajam. Ale krew mnie zalewa jak broker się wypina na klienta który został okradziony. Jakbym swoje zlecenia utracił w błędnych decyzjach i żądał kasy to wtedy można było by się miać od ucha do ucha ale woglę mówimy tu o innej sprawie.

Szkoda, że na tym forum nie ma profesjonalnego opisu 10 najlepszych brokerów bo takie ankiety przy brokerach nic nie mówią.

Awatar użytkownika
r4ph
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: r4ph »

nie wiem czy jest to jakis najlepszy polski broker ale ja mam u idm, (ale tylko skladanie zlecen, analiza u jakiegos innego brakera z mt4), raczej bez rekwotowan, spread bez rewelacji ale nie najgorszy (edek 2pipsy, kabel 4, usdjpy 3, eurjpy 3,5pipsa)

i najwazniejsze to jest przedstawiciel saxo banku wiec jemu zalezy na czesci spreadu a nie na twojej stracie bo cala strata idzie do saxo tak przynajmniej twierdzi idm

mozna sie logowac przez strone www.web.idmtrader.pl jak komus nie pasi program napisany w javie

kiedys nie mozna bylo zakladac odwrotnych pozycji, ale pare razy w ostatnim czasie jak zostawialem otwarte 2 przeciwne pozycje na noc to nie zamykali tego tylko doliczyli swap na 2 pozycjach (niecaly pips) wiec chyba stwierdzili ze nie warto zamykac jak mozna dodatkowo uszczknac z konta

oprocz spreadu ktory moglby byc mniejszy to nie narzekam, ale skoro zarabiaja na czesci spreadu to raczej nie ma co liczyc na rewelacje
"Ludzie widzą tylko to, co są przygotowani zobaczyć."

"Osiągnęlibyśmy znacznie więcej, gdybyśmy nie uważali niektórych rzeczy za niemożliwe." - Vince Lombardi

Awatar użytkownika
FX TEAM
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FX TEAM »

Istnieje raczej małe prawdopodobieństwo, że coś odzyskasz, wszelkie możliwe dowody (jak choćby fakt że transakcje były realizowane z wietnamskiego IP) ma broker. Nawet jeśli Ty byś posiadał takie wiarygodne dane to i tak lipa, bo skąd broker ma wiedzieć czy nie użyłeś jakiegoś triku w stylu połączenie przez Wietnam.
Spróbuj jeszcze porozmawiać z brokiem, w międzyczasie dowiedz się w KNF-ie co zrobić, żeby dało się ich wpisać na listę ostrzeżeń, może będzie to Twoją kartą przetargową w Twoich dyskusjach z brokerem (plus500 siedzi na liście ostrzeżeń).
Cały problem w tej sprawie tkwi w fakcie, że nie masz możliwości żeby udowodnić brokerowi przekręt. Miło z Twojej strony, że zasygnalizowałeś temat na forum, być może ten przypadek uchroni kogoś przed utratą kapitału, choć pewnie dla Ciebie to marne pocieszenie w obecnej sytuacji...
Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx -> guzik "www" poniżej ;)

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Bardziej bym prosił o pomoc w kwestii wyjaśnienia sprawy, a brokerem nowym zajmiemy się potem :)

Dodano po 1 minutach:

http://www.forexpeacearmy.com/recovery/ dostałem tego linka podobno z tej strony pomagają graczom przeciwko brokerom może to ktoś potwierdzić?

Dodano po 1 minutach:

Wiesz jakbym nie miał odzyskać kasy to im przynajmniej w necie zrobię reklamę super oszukującego brokera, a to im da więcej strat niż zwrot moich 12.000$

ODPOWIEDZ