Chyba chybą a jednak bylo. Na jakiej podstawie twierdzisz ze nie?
Bo to ze ktos 1. dnia zrobil 800% to nie znaczy ze 2. to powtorzyl, powiedzialbym nawet ze jakby ktos probowal to mialby po 2 dniach raczej -100% niz 10k
XTB Forex Race 2010 - konkurs o Merca
rachunek prawdopodobienstwa xD
jesli 4 osoby w pierwszym dniu uciagnely te ~~800%, to w drugim tak samo ryzykujac 2 z nich powinny podwoic swoj dorobek.
Ale ok, moze to tylko moje spaczone rozumowanie, aczkolwiek nadal wydaje mi sie ze 800% pierwszego dnia to to nie bylo xD
na chwile obecna pozycja 8 218%
edit
a jednak miales racje Yankee - wyniki z pierwszego dnia rok temu
Krzysztof_C 61 808,64 518,09%
Z_P 61 008,36 510,08%
mareckib3 37 830,00 278,30%
adamex 36 762,00 267,62%
woj55 34 110,00 241,10%
endi 33 990,00 239,90%
misiek83 32 176,91 221,77%
jesli 4 osoby w pierwszym dniu uciagnely te ~~800%, to w drugim tak samo ryzykujac 2 z nich powinny podwoic swoj dorobek.
Ale ok, moze to tylko moje spaczone rozumowanie, aczkolwiek nadal wydaje mi sie ze 800% pierwszego dnia to to nie bylo xD
na chwile obecna pozycja 8 218%

edit
a jednak miales racje Yankee - wyniki z pierwszego dnia rok temu
Krzysztof_C 61 808,64 518,09%
Z_P 61 008,36 510,08%
mareckib3 37 830,00 278,30%
adamex 36 762,00 267,62%
woj55 34 110,00 241,10%
endi 33 990,00 239,90%
misiek83 32 176,91 221,77%
otwarte pozycje na eur/aud siegnely take profit na 1.429, od wtorku 372%. Projekty na glowie, tak wiec nie chce mi sie glowkowac co by tu dalej otworzyc, tak wiec przerwa do poniedzialku xD.
Hmm, z tego co pamietam rok temu jakos wiecej ludzi sie udzielalo w tym temacie ;p - czyzby nikt w tym roku nie startowal :0?
A moze chociaz ktos przewiduje jakiegos pewniaczka na nastepny tydzien xD?
Dodano po 3 godzinach 54 minutach:
Lol, ale przewidzial aby ustawic tak profit na 1.429 xD, zeszlo do 1.4275 po czym odbilo w gore o 70 pipsow xD
sry za 2 posty pod soba ale nie chcialem aby w tym powyzszym date zmienilo ;p
no coz jednak polaczylo posty ;p. W kazdym badz razie teraz obstawialbym za jakas korekta na eur/aud. Tymczasem spadam na uczelnie, a od nastepnego tygodnia trza bedzie zaczac gonic hehehe xD
Hmm, z tego co pamietam rok temu jakos wiecej ludzi sie udzielalo w tym temacie ;p - czyzby nikt w tym roku nie startowal :0?
A moze chociaz ktos przewiduje jakiegos pewniaczka na nastepny tydzien xD?
Dodano po 3 godzinach 54 minutach:
Lol, ale przewidzial aby ustawic tak profit na 1.429 xD, zeszlo do 1.4275 po czym odbilo w gore o 70 pipsow xD
sry za 2 posty pod soba ale nie chcialem aby w tym powyzszym date zmienilo ;p
no coz jednak polaczylo posty ;p. W kazdym badz razie teraz obstawialbym za jakas korekta na eur/aud. Tymczasem spadam na uczelnie, a od nastepnego tygodnia trza bedzie zaczac gonic hehehe xD
4 godziny pozniej
1 miejsce 17 000% 
Tak więc jak dla mnie niestety gra się już chyba skończyła - eur/usd dobije do 1.24 - dołka z listopada 2008 i tam przynajmniej do konca konkursu sie zatrzyma co również odczują inne pary walutowe które również już nie będą tak skoczne jak w tym tygodniu.
Jakby ktoś chciał przejrzeć moj statement to link zamieszczam ponizej.
http://nashelos.frihost.org/DetailedStatement.htm
Może tak na zakończenie dlaczego eur/aud? Raczej mało popularny rynek – jednakże jakby mu się przyjżeć od ponad roku jest w idealnym trendzie spadkowym. A jako, że nie mialem czasu by analizować na bierząco jak zachowa się dana para walutowa, eur/aud wydal mi sie idealny.

Tak więc jak dla mnie niestety gra się już chyba skończyła - eur/usd dobije do 1.24 - dołka z listopada 2008 i tam przynajmniej do konca konkursu sie zatrzyma co również odczują inne pary walutowe które również już nie będą tak skoczne jak w tym tygodniu.
Jakby ktoś chciał przejrzeć moj statement to link zamieszczam ponizej.
http://nashelos.frihost.org/DetailedStatement.htm
Może tak na zakończenie dlaczego eur/aud? Raczej mało popularny rynek – jednakże jakby mu się przyjżeć od ponad roku jest w idealnym trendzie spadkowym. A jako, że nie mialem czasu by analizować na bierząco jak zachowa się dana para walutowa, eur/aud wydal mi sie idealny.
:0
gz green xD, i jeszcze ile na koncie real masz % :0
Ja tam moze i doszedlem do tych prawie 3 tysiecy % w konkursie ale jesli chodzi o real to do dzisiaj staram sie wyjsc na prosta
.
No nic, ja tam juz zapewne mesia nie wygram, ale ty jeszcze masz szanse! Nie pozwol by ktos kto dzisiaj pojawil sie pierwszy raz w rankingu zgarnal samochodzik!
gz green xD, i jeszcze ile na koncie real masz % :0
Ja tam moze i doszedlem do tych prawie 3 tysiecy % w konkursie ale jesli chodzi o real to do dzisiaj staram sie wyjsc na prosta

No nic, ja tam juz zapewne mesia nie wygram, ale ty jeszcze masz szanse! Nie pozwol by ktos kto dzisiaj pojawil sie pierwszy raz w rankingu zgarnal samochodzik!