FxPro (ECN) - wątek II
Hmm... Z tego co wiem to prowizja to 15 USD za 1.0 lota czyli 1,5 pips + spread 3 pips daje 4,5 pips. Natomiast w takim XTB widzę, że jest 8 pips. Jakby nie patrzeć prawie 50% taniej. Ile jest w TMS to się nie orientuję.Camaro69 pisze:Dokładnie,w tym momencie FxPro ma najwyższe spready na kontrakty (liczone z prowizją), zaraz za tms brokers a porównywalne z xtb
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ok, ale powyższa dyskusja dotyczyła ropy...Camaro69 pisze:Kontrakty na Nikkei mają 13 jako realny spread,na S&P 0.50 + prowizja Dow sam spread ma większy niż niektórzy cały koszt a doliczyć prowizję trzeba.Nie da się tego wytłumaczyć płynnością bo jest bardzo dobra

Dodatkowo DJIA w xtb spread 6 pips, W FxPro 3 pips + 1,5 pips prowizja. S&P 500 spread 13.0 pips XTB, FxPro 5.0 pips + prowizja... Itd. Itp. Ale nie będę przekonywał na siłę... Każdy może porównywać oferty z kim chce i jak chce, a potem wybrać tą która najbardziej mu odpowiada - od tego one są.
Pozdrawiam

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
No sęk w tym że to FxPro miało najlepszą ofertę więc tym bardziej żal ;-).Ich wykresy są nalepszymi jakie widziałem z oferty CFD na futuresy-trzebe ich ciść nieustannie by rozszerzyli ofertę o inne,właśnie o 2 rynek świata czyli euro stoxx nad którym chyba pracują no i 3 największy rynek czyli Kospi 200 ;-)
Ale to na forexie najbardziej się zarabia z punktu widzenia brokera więc nie dziwie się że się ociągają ;-)
Ale to na forexie najbardziej się zarabia z punktu widzenia brokera więc nie dziwie się że się ociągają ;-)
Witam
Po miesięcznym zablokowaniu konta przez jakiegoś barana jestem.
Moderatorze jesteś baran i zabijesz to forum bo ciebie oleją i nie będą tu wchodzić.
Czekam na alternetywne forum.
Wracając do FXPRO
2 sprawy
1. Dlaczego jak w piątek przed zamknięciem 30 minut postawiłem zlecenie oczekujące i w niedziele jak się otworzył rynek to zlecenie otworzyło na samej górze kreski co dało stratne otwarcie o jakieś 150 pips?
2. Dlaczego nie mogę handlować na kontraktach ?
Czy macie kontrakty na W20?
Po miesięcznym zablokowaniu konta przez jakiegoś barana jestem.
Moderatorze jesteś baran i zabijesz to forum bo ciebie oleją i nie będą tu wchodzić.
Czekam na alternetywne forum.
Wracając do FXPRO
2 sprawy
1. Dlaczego jak w piątek przed zamknięciem 30 minut postawiłem zlecenie oczekujące i w niedziele jak się otworzył rynek to zlecenie otworzyło na samej górze kreski co dało stratne otwarcie o jakieś 150 pips?
2. Dlaczego nie mogę handlować na kontraktach ?
Czy macie kontrakty na W20?
saxo - NIGDY NIE WPŁACAJ PIENIĘDZY DO TEGO BROKER BO ZOSTANIESZ ZROBIONY W FIFO
Czyli prawdopodobnie otworzyło się po pierwszej rynkowej cenie na skutek luki cenowej - taka jest polityka realizacji zleceń.fxmaestro pisze:1. Dlaczego jak w piątek przed zamknięciem 30 minut postawiłem zlecenie oczekujące i w niedziele jak się otworzył rynek to zlecenie otworzyło na samej górze kreski co dało stratne otwarcie o jakieś 150 pips?
O jakich kontraktach dokładnie piszesz? Można bez problemu handlować na wszystkich kontraktach (opórcz dwóch nowych, które niedawno doszły i są w fazie testów)fxmaestro pisze:2. Dlaczego nie mogę handlować na kontraktach ?
Nie.fxmaestro pisze:Czy macie kontrakty na W20?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu