Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji
Spodziewam się fajnego gartleya na USD/JPY, proponuje teraz:
Sell po cenie 92.40 z s/l 92.65 i t/p 91.20 (max 91 jeśli będzie perfect)
Tam gdzie t/p będzie reversal w górę i kontynuacja trendu w górę prawdopodobnie do okolic powyżej 94-95. Taka prognoza, ryzyko niewielkie t/p warty zagrania.

AB=CD
stamtąd będę szykał kolejnej formacji po odwróceniu czyli bullish
T/p dlatego zaznaczone wcześniej bo jest to możliwość zmiany kąta formacji uznana też odpowiednio w s/l. Inaczej mówiąc s/l trafiony tzn że formacja nie wejdzie w życie. A każdy punkt w górę do s/l zmienia odrobinę t/p, najmniejszy jest w granicach, które zaznaczyłem linią.
Sell po cenie 92.40 z s/l 92.65 i t/p 91.20 (max 91 jeśli będzie perfect)
Tam gdzie t/p będzie reversal w górę i kontynuacja trendu w górę prawdopodobnie do okolic powyżej 94-95. Taka prognoza, ryzyko niewielkie t/p warty zagrania.

AB=CD
stamtąd będę szykał kolejnej formacji po odwróceniu czyli bullish
T/p dlatego zaznaczone wcześniej bo jest to możliwość zmiany kąta formacji uznana też odpowiednio w s/l. Inaczej mówiąc s/l trafiony tzn że formacja nie wejdzie w życie. A każdy punkt w górę do s/l zmienia odrobinę t/p, najmniejszy jest w granicach, które zaznaczyłem linią.
podzruciłem s/l o 5pkt, na wypadek jakby mm chciał zaszaleć :] u AM s/l nie doleciał jeszcze, mam nadzieje że nikomu wcześniej nie zamknęli, bo nie pomyślałem i ustawiłem dokładnie
Zastanawiam się bo 92.70 to kolejny sygnał na sell, ale wszedłem dużą pozycją, więc najwyżej sprzedam tam mniejszą jeśli s/l dosięgnie teraz.