Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

No to eur cad jak nie śmignął hehe ;) dłuuuga droga w górę :) narazie 150pkt
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

kupuje AUD/USD z s/l 0,9220 po cenie 0,9240 z t/p 0,93000
zaryzykuje i zostawie pozycje otwarte przez weekend, tzn EUR CAD się nie boje :] Aud usd to krótszy termin więc jeszcze pare godzin na przemyślenie sprawy :)

...albo spróbujmy na max t/p wyżyłować. Więc przy 0,9270 daje breakeven, zmieniam teraz t/p na 0,9390
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Obrazek
Rysunek do transakcji. Komentarz: jeśli nie można w tą stronę, to trzeba spróbować w drugą, a cel prawdopodobnie poprzedni najwyższy szczyt.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

AUD USD przenoszę s/l na 0,9230, zawsze troszkę mniejsza strata w razie czego :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Obrazek

Małe jest piękne ;) odpukać zadziała ;) jeśli nie to stop loss przynajmniej też mały ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

AUD/USD przechodzę na breakeven, wkońcu jak rozpiży formacje to znaczy że coś jest nie bardzo na rzeczy. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Dziwi mnie dlaczego masz tak mało odpowiedzi (ja też mam mało).

Może dlatego, że walisz dużo transakcji ?

8)
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

dokładam do EUR/CAD na 1,3700 z s/l koło 30 punktów i t/p wysooooooko... bo mam wrażenie że ten head and shoulders jeszcze potrwa tam, a przy trendzie UP i to jeszcze z miesięcznego dołka, to może troszkę więcej z siebie dać.

zresztą.. dokładka to jest a do wyjścia na zero kilometry więc s/l 50pkt, tyle daje max konsolidacji jeśli będzie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

klonmarcin :) luzik, jakoś z tym żyje, pociesza mnie fakt ilości wizyt po poszczególnych postach. Zresztą zdaje sobie sprawę że dałem trochę ciała ostatnimi czasy. No i mój myfxbook wygląda nieciekawie, bo ciągle mnie kusi dokładanie do pozycji i łapie mnie mc, inaczej byłoby na plusie raczej :). Teraz mam 2 miesiące przerwy między pracą itp. Więc bardziej serio postaram się podejść, co się powinno porządnie odbić na wynikach. ;) ale zapraszam do komentowania. Staram się ograniczać i pokazywać 2-3transakcje naraz. Nie zawsze jestem w stanie wszystko śledzić i uaktualniać tutaj. W każdym razie EURCAD ponad 100pkt zysku z małym s/l było i czekam na 1000pkt, AUD/USD narazie wygląda wporządku i jedzie już na zysku przy małym s/l, GU jeśli ktoś ostatnio wchodził to też mógł natłuc powyżej 100pkt z 20bodajże punktowym s/l. Ja się wycofałem bo za bardzo margin obciążyłem. Więc chyba widać po tym że się staram nadrobić te średnio dobre wejścia ;)
Obrazek

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Tak jak pisałem - czytam Twoje posty - jednak nie mam co do powiedzenia bo to nie moja dziedzina (pary). Zresztą.. przestaje się również udzielać na forum - bo sensu nie widzę :P Wg mnie robisz jedną złą rzecz... ciągle bijesz od "zera" - ze tak brzydko to nazwę :P napisałeś jednak co kto lubi więc :)

Uważam że - nie obraź się, ale taka moje zdanie jest - że trochę bawisz się w prognozowanie - a z prognozowaniem kursu często jest jak z pogodą - będzie albo ciepło albo zimno, na ale może też padać :)

Tak czy inaczej - gdybym był osobą szukającą sygnałów to na pewno byłby to jeden z dzienników w którym bym dużo pytań zadawał :P Ciekawe swoją drogą ile osób czeka na sygnał od Ciebie :)

Miłego łikendu :)

ODPOWIEDZ