Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji
kupuje AUD/USD z s/l 0,9220 po cenie 0,9240 z t/p 0,93000
zaryzykuje i zostawie pozycje otwarte przez weekend, tzn EUR CAD się nie boje :] Aud usd to krótszy termin więc jeszcze pare godzin na przemyślenie sprawy
...albo spróbujmy na max t/p wyżyłować. Więc przy 0,9270 daje breakeven, zmieniam teraz t/p na 0,9390
zaryzykuje i zostawie pozycje otwarte przez weekend, tzn EUR CAD się nie boje :] Aud usd to krótszy termin więc jeszcze pare godzin na przemyślenie sprawy
...albo spróbujmy na max t/p wyżyłować. Więc przy 0,9270 daje breakeven, zmieniam teraz t/p na 0,9390
- klonmarcin
- Maniak

Dziwi mnie dlaczego masz tak mało odpowiedzi (ja też mam mało).
Może dlatego, że walisz dużo transakcji ?

Może dlatego, że walisz dużo transakcji ?
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
dokładam do EUR/CAD na 1,3700 z s/l koło 30 punktów i t/p wysooooooko... bo mam wrażenie że ten head and shoulders jeszcze potrwa tam, a przy trendzie UP i to jeszcze z miesięcznego dołka, to może troszkę więcej z siebie dać.
zresztą.. dokładka to jest a do wyjścia na zero kilometry więc s/l 50pkt, tyle daje max konsolidacji jeśli będzie.
zresztą.. dokładka to jest a do wyjścia na zero kilometry więc s/l 50pkt, tyle daje max konsolidacji jeśli będzie.
klonmarcin
luzik, jakoś z tym żyje, pociesza mnie fakt ilości wizyt po poszczególnych postach. Zresztą zdaje sobie sprawę że dałem trochę ciała ostatnimi czasy. No i mój myfxbook wygląda nieciekawie, bo ciągle mnie kusi dokładanie do pozycji i łapie mnie mc, inaczej byłoby na plusie raczej
. Teraz mam 2 miesiące przerwy między pracą itp. Więc bardziej serio postaram się podejść, co się powinno porządnie odbić na wynikach.
ale zapraszam do komentowania. Staram się ograniczać i pokazywać 2-3transakcje naraz. Nie zawsze jestem w stanie wszystko śledzić i uaktualniać tutaj. W każdym razie EURCAD ponad 100pkt zysku z małym s/l było i czekam na 1000pkt, AUD/USD narazie wygląda wporządku i jedzie już na zysku przy małym s/l, GU jeśli ktoś ostatnio wchodził to też mógł natłuc powyżej 100pkt z 20bodajże punktowym s/l. Ja się wycofałem bo za bardzo margin obciążyłem. Więc chyba widać po tym że się staram nadrobić te średnio dobre wejścia 
Tak jak pisałem - czytam Twoje posty - jednak nie mam co do powiedzenia bo to nie moja dziedzina (pary). Zresztą.. przestaje się również udzielać na forum - bo sensu nie widzę
Wg mnie robisz jedną złą rzecz... ciągle bijesz od "zera" - ze tak brzydko to nazwę
napisałeś jednak co kto lubi więc
Uważam że - nie obraź się, ale taka moje zdanie jest - że trochę bawisz się w prognozowanie - a z prognozowaniem kursu często jest jak z pogodą - będzie albo ciepło albo zimno, na ale może też padać
Tak czy inaczej - gdybym był osobą szukającą sygnałów to na pewno byłby to jeden z dzienników w którym bym dużo pytań zadawał
Ciekawe swoją drogą ile osób czeka na sygnał od Ciebie
Miłego łikendu
Uważam że - nie obraź się, ale taka moje zdanie jest - że trochę bawisz się w prognozowanie - a z prognozowaniem kursu często jest jak z pogodą - będzie albo ciepło albo zimno, na ale może też padać
Tak czy inaczej - gdybym był osobą szukającą sygnałów to na pewno byłby to jeden z dzienników w którym bym dużo pytań zadawał
Miłego łikendu