Nie gwarantuje. Chyba nikt tego nie gwarantuje...ArtiP pisze:Jeszcze jedno pytanie o FXPro - czy platforma gwarantuje SL i TP na otwarciu przy luce cenowej?
No właśnie - jeśli nie gwarantuje, to powinni zamknąć zlecenie po cenie otwarcia, a zamknęli po moim TP - miałem na edku ustawione TP=1.35000 a otwarcie było coś koło 1.346. Można kogoś gnębić czy mają haczyk w regulaminie?raposo pisze:Nie gwarantuje. Chyba nikt tego nie gwarantuje...ArtiP pisze:Jeszcze jedno pytanie o FXPro - czy platforma gwarantuje SL i TP na otwarciu przy luce cenowej?
A jeśli tak to proszę daj mi znać na PW.
Ponieważ ta seria kontraktów już wygasa - nie można otwierać już nowych pozycji, zarówno na demie jak na rachunku rzeczywistym.wand pisze:Czemu na rynku #clk0 nie mozna skladac zleceń na demku??Pisze że rynek nie działa??
O PIT-ZG powiem szczerze, że pierwszy raz słyszę i z tego co wyczytałem składa się go w przypadku, gdy dochody osiągneliśmy za granicą. Myślę jednak, że jest on wymagany nie w przypadku posiadania rachunku inwestycyjnego w kraju X, a w momencie, gdy wyjeżdzamy za granicę do pracy. Jednak najlepiej by ktoś bardziej obeznany w podatkach i księgowości jeszcze to potwierdził.Roger27 pisze:Czy rozliczając PIT-38 wypełniacie też PIT-ZG ?