za chwile nfp, moze byc ciekawie
ucad wygląda tutaj na możliwość dłuższego ruchu w górę, ja czekam na formację nad i pod lub chociaż HH. sam 1.0 zadziałał rewelacyjnie.Tekron pisze:a nikt nic nie mówi o USD/CAD i poziomie 10000 :]
też tam czekam i mam pytanie masz jakąś dokładną cenę do wejścia jak byś musiał ustawić oczekujące?Wa$$kII pisze:obserwuję również level na usdjpy 92.14-19 możliwość dłuższego ruchu
uj L 92.18 sl na 91.85 TP i zarządzanie wg uznania to na terazMaxi pisze:też tam czekam i mam pytanie masz jakąś dokładną cenę do wejścia jak byś musiał ustawić oczekujące?Wa$$kII pisze:obserwuję również level na usdjpy 92.14-19 możliwość dłuższego ruchu
i co sądzisz o EURJPY 125.25 czy bardziej możliwe że spadnie do 125? o ile sie odbije w tym poziomie, pytam tak bo mam problemy z określaniem miejsca jak byś mógł napisać coś o samym zajmowaniu pozycji bo kiedyś wchodziłem za wcześnie i był SL a jak przestawiłem się na głębszy poziom to ciągle mnie mija aż nerwy mi puściły próbowałem doganiać cenę i był DD teraz przerwa aż wszystko poukładam od nowa .
czy dołek czy szczyt jest ważniejszy w danym poziomie i co jest ważniejsze okrągła cena czy fibo?