Koncepcja ZERO LINE by MightyOne

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.

Czy używasz powyższego systemu

Tak
73
15%
Nie
199
41%
Zamierzam
209
43%

Liczba głosów: 481

ALTEC
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ALTEC »

Dzisiaj jedna transakcja na GU -20 pipsów. Nie czaje do końca jeszcze tej transakcji:)

Awatar użytkownika
saku82pl
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: saku82pl »

U mnie dzis -19 na edku jedynie, ale czekam az ejek skorekci, tylko patrzac jak daleko juz od mojego zlecenia jest, wątpię że zawróci ;(
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

uzin2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: uzin2 »

wg mnie edek powinien zrobic korekte na ktorej bedzie mozna troche zarobic w okolicach 1,36, ciekawa sytuacja jest tez na g/j , okolo 144,4 wypada zl na kilku interwalalch, od ponad tygodnia cena idzie w gore bez prawie zadnych korekt wiec teoretycznie powinien gdzies zrobic korekte, moze wlasnie na tym poziomie,

nie wiem jak Wy ale ja jak przymierzam sie do transakcji np na g/j to szukam tez zl na kablu w podobnej odleglosci, tak samo edek i ej, czesto pary te chodza podobnie,

@ Altec mozesz pokazac te stratna transakcje na kablu?

pozdrwiam

Awatar użytkownika
saku82pl
Pasjonat
Pasjonat

uzin2 pisze:nie wiem jak Wy ale ja jak przymierzam sie do transakcji np na g/j to szukam tez zl na kablu w podobnej odleglosci, tak samo edek i ej, czesto pary te chodza podobnie,
hmm. ja nie rzadko sugeruje sie np edkiem grajac na ejku, jak widze sytuacje na longi np. na ejku a na shorty na edku to nie wiem co robic, generalnie łatwiej by mi bylo gdyby to nie bylo az tak skorelowane
"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"

Awatar użytkownika
saku82pl
Pasjonat
Pasjonat

25+ moje, beka bo cena po dotknieciu mojego tp poszla juz tylko o 0,1 pipsa wyzej :D teraz mozna by wejsc w S wydaje mi sie

pawelbajer
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: pawelbajer »

Saku mam prośbę możesz wyjaśnić na jakiej podstawie w to wszedłeś? D1?

Awatar użytkownika
saku82pl
Pasjonat
Pasjonat

wiem że po fakcie :)
bardzo ładny setupik, ktoś grał? na pewno :D

Dodano po 1 godzinach 33 minutach:
pawelbajer pisze:Saku mam prośbę możesz wyjaśnić na jakiej podstawie w to wszedłeś? D1?
tu masz czemu wszedlem i troche o tym co mysle o longach na ejku, pozdro

Dodano po 18 godzinach 26 minutach:

nieudane (zbyt wczesne - "18") i udane wejscie w S na ejku (1/3 na +25, 1/3 na +30 i 1/3 dalej w grze), mz dla spadkow pokazalem jako czerwony prostokat

Dodano po 4 godzinach 49 minutach:

no i ostatnia 1/3 na TP +60

Dodano po 17 godzinach 56 minutach:

dobra, jestem w longu na ejku, obecnie +15 ale nie wiem gdzie tp ustawic, wczesniej wtopa -11 szukajac tego samego kierunku

Dodano po 17 minutach:

tp na 124.500, zobaczymy

w ogole ktos sie dolaczy do rozmowy na tym forum jeszcze?? czy bede tak sam ze soba pisał, jak nie to sobie bloga zaloze!!

Dodano po 2 minutach:

jak przejdzie przez 124.170 to pojdzie w gore wydaje mi sie, no ale musi przez ten opor przejsc, zobaczymy

Dodano po 19 minutach:

:D :D zamknalem na +61 bo wychodze, generalnie jestem super zadowolony, sl mialem raptem na - 12 a wiec RR = ok 5 !!

Dodano po 4 godzinach 25 minutach:

..

Dodano po 12 godzinach 24 minutach:

poprawny screen z wejsciem w long na ejku

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Od naszej ostatniej rozmowy widać duży postęp u Ciebie. Kilku rzeczy jeszcze nie rozumiesz ale jak najbardziej na + jest to co zaszło w Twojej grze ostatnio. Powodzenia

Awatar użytkownika
saku82pl
Pasjonat
Pasjonat

dzieki za dobre słowo :)
moze nakierujesz mnie na to czego jeszcze nie widze? nie mowie tu o wskazaniu konkretnie co robie zle ale drobnej wskazowce, coś jak MO starał sie naprowadzic ludzi w NLA, pozdro
"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"

Awatar użytkownika
saku82pl
Pasjonat
Pasjonat

ludzka chciwość nie zna granic :D wyjąłem z tego longa jakieś -16 a w ciągu minuty byłem już na +40

z drugiej strony, powinienem poczekać z zamknięciem shorta, który otworzyłem od razu po wtopie tych 16 pipsów, wyjęłem +25 a ejek zrobił jeszcze ponad 100 pipsów :)

mam nadzieje że przyszły tydzień bedzie lepszy, luka cenowa z niedzieli zrujnowała mi mój plan co do trzech par, ale patrząc na to teraz, można było jednak grać na powrót ceny do piątkowego zamknięcia

ODPOWIEDZ