Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
chorągiewka na usdjpy h1 /m15
strategia kupic na dolnym TL lub wybicie i kupić podczas retestu górnego TL'a
TP 92.95
sell setup 93.11-18
127% fibo
ważny R/S
formacja nowy dołek(5.02), nowy szczyt(19.02), nowy dołek(4.03), dziś nowy szczyt i spadki na nowy dołek??
Umieszczanie pliku graficznego i/lub linka w podpisie jest niezgodne z regulaminem forum. Proszę o usunięcie tych elementów z podpisu. Link do strony można umieścić w swoim profilu. - mod Astra
strategia kupic na dolnym TL lub wybicie i kupić podczas retestu górnego TL'a
TP 92.95
sell setup 93.11-18
127% fibo
ważny R/S
formacja nowy dołek(5.02), nowy szczyt(19.02), nowy dołek(4.03), dziś nowy szczyt i spadki na nowy dołek??
Umieszczanie pliku graficznego i/lub linka w podpisie jest niezgodne z regulaminem forum. Proszę o usunięcie tych elementów z podpisu. Link do strony można umieścić w swoim profilu. - mod Astra
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Yaaa man
czy ktos moze czatuje na cadjpy?
kolejny raz testowany opor i..moze pęknąć ale mamy 38% fib oraz małą dywergencje na h1 i d1
czekam na ciasne wejście z SL 20 pips
sorry za offtop
kolejny raz testowany opor i..moze pęknąć ale mamy 38% fib oraz małą dywergencje na h1 i d1
czekam na ciasne wejście z SL 20 pips
sorry za offtop
...a może źle zrozumiałem regulamin ...W sygnaturach dozwolone jest umieszczanie linków do innych części Forum, ogólnodostępnych i popularnych serwisów niekomercyjnych, stron związanych z rynkiem Forex
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 mar 2010, 13:16 przez kinder26, łącznie zmieniany 1 raz.
- inwestor86
- Pasjonat
Co do GBP/USD to niestety nie mamy pojęcia co się stanieKhornes pisze:Ja kupiłem 92.07 i lecę dalej. Wcześniej kupiłem po 91.86 ale zamknąłem na -6 - niepewnie się jakoś czułem heh teraz oczywiście żałuję![]()
Co sądzicie teraz o GBPUSD? Mam szorta od 1.4970 i teraz się tak zastanawiam czy poleci niżej czy zamykać co mam

Yaaa man
- inwestor86
- Pasjonat