Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

justonepip :) ta sama myśl, właśnie pisałem koleżance o tym, żeby przesunąć s/l nad 9100 z obawy przed formacją :), za to podoba mi się wejście w tym momencie na GBP USD 1,4970 po zakończeniu ending diagonal i odbiciu z 38.2 ostatniego ruchu. Tutaj proponowałem wejście i dołożenie do pozycji na 1,5030 z t/p minimalnym na 1,5300.

P.S zrezygnowałem wczoraj z sell na EUR GBP przy 9020, za duże ryzyko było, przeniosłem więc wejścia wyżej połowa sell na 9050 druga na 9080 stop 9110. coś w ten deseń. Gram mikrolotami, mogę sobie pozwolić na duży s/l no i ta kwestia przyzwyczajenia do gry w ten sposób. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 22 mar 2010, 10:52 przez Tekron, łącznie zmieniany 1 raz.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Z tym Tp bym nie szalał tak :D

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:) Obstawiam, że się wygrzebie z tego koryta i zrobi odwróconą głowę i ramiona. Stąd pomysł :) wszystko śledzę na bieżąco, ustawiam najbardziej optymistyczną granicę, co nie znaczy że nie wychodzę z pozycji wcześniej, gdy sytuacja się zaczyna zmienić w trakcie :) optymistą trzeba być ;)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Proponuje się przyjrzeć sprzedaży kanadyjczyka z jenem na tej dywergencji i formacji która teraz jest.

uszasz
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: uszasz »

No i szczęśliwym trafem moje stopy na eur gbp szlag trafił, tekron wypeplał :p . Poniżej kolejna sytuacja która mnie interesuje, tym razem niestety trzeba jeszcze chwile poczekac na przebicie ale za to profit zapowiada się całkiem sensowny:

Obrazek

Dołeczki i szczyty coraz niżej, opór zadziałał (w sumie dobre wejscie na nim było, mądry Polak po szkodzie :) ), mysle ze short bedzie tu sensowny (oczywiscie po potwierdzeniu przełamania trendu z h4 ;])

No ale z kolei na aud nzd long prezentowałby się całkiem sensownie, wygląda na ciekawe zagranie na piątą falę, chociarz z drigiej strony druga korekta troche krótka:/ :
Obrazek

Obrazek

Jakby na to nei patrzec, dwa przeciwne zagrania, co myslicie ??
Ostatnio zmieniony 22 mar 2010, 13:20 przez uszasz, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

to ja od siebie dodam AUD/USD, oczekujący sell na 9120, zagranie na MA.

dodam że stop na 9140 i liczymy na eliotki + przebicie MA, nie sądzę żeby przeszło 9100 od tak sobie patrząc co jest pod:)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

sell cad jpy teraz 88.50 zrobił się ładny resistance u góry z supportu, macd prawie przecięte, poleeeeeci w dół :) no nieźle :D

Moje szczęście jest nieodgadnięte. Demko działało i zamknąłem zlecenia, a na realnym d...a zwiesiło meta tradera, nie wlazłem w cada nie wyłączyłem usd jpy, szlak ogólnie mnie trafi :) znowu od 30stki muszę odbić. A takie ładne trade :)

uszasz
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: uszasz »

Szlag ;p. To z niemieckiego :).
Beginner, fuck off.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:) weź stary masakra :D co najlepsze dalej mi MT4 zwiesza, ale to chyba wina mojego cudnego kompa na mieszkaniu a nie Admirali. Dobrze że s/l miałem bo by mi konto wyczyściło. Ogólnie obstaje przy GBP USD up, CAD/JPY już znajomym wysłałem żeby brali profit. USD/JPY dalej obstawiam up, ja miałem margin call przez wielkość pozycji przez s/l jak teraz patrze. EUR/GBP załapałem się na short z requotem miłym :] wrr. Ogólnie jakoś się wyratowałem. :)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

S/L killer move i wszystko wraca na przewidziane tory :] reenter z analiz

ODPOWIEDZ