Oczywiście, że AT jest niezbędna. Jednak w PA na pewno potrzeba mniejszego doświadczenia niż samodzielne określanie zakresu konsolidacji w overnight range breakout. To trochę bardziej skomplikowana metoda. Zreszta tak naprawde wazniejszy jest caly system inwestycyjny od samej strategii wejscia. Zarabiac mozna na kazdej strategii. Trzeba tylko wiedziec jak:)saku82pl pisze:wg mnie wiedza z PA i AT jest jednak konieczna do filtrowania fałszywek, inaczej to jak loteria wygląda, zresztą nie ma systemów 100% więc niby dlaczego ten miałby być dobrym dla kogoś kto nawet AT nie ogarnia????
Panca Eagle by Luktom - new concept
System jest tak skonstruowany żeby można było obracać gotówką z minimum wiedzy AT i bez potrzeby siedzenia przed kompem. Każda próba grzebania w nim, stosowania różnych filtrów ogranicza nie tylko straty ale także zyski.
System ten ma tendencję do sporego d/d ok 20%. Kiepsko działa na parach jenowych. Dobrze sprawuje się na edku i kablu.
System ten ma tendencję do sporego d/d ok 20%. Kiepsko działa na parach jenowych. Dobrze sprawuje się na edku i kablu.
Witam.
Mam pytanie odnosnie tego systemu. Po uruchomieniu go na platformie pokazuje mi tp 2 wieksze niz zakres boxu. Boxs ma np 30 a TP2 ustawia sie na 49. Godziny mam zmienione od 4 - 7.29. Mozna jakos to ustawic zeby Tp bylo zgodne z zakresem Boxa? Ewentualnie zeby nie uzywac template jak zrobic zeby przy TP 1,2,3 i Boxie bylo widac opis?? Thx
Mam pytanie odnosnie tego systemu. Po uruchomieniu go na platformie pokazuje mi tp 2 wieksze niz zakres boxu. Boxs ma np 30 a TP2 ustawia sie na 49. Godziny mam zmienione od 4 - 7.29. Mozna jakos to ustawic zeby Tp bylo zgodne z zakresem Boxa? Ewentualnie zeby nie uzywac template jak zrobic zeby przy TP 1,2,3 i Boxie bylo widac opis?? Thx
Dzieki wielkie za tego indyka. W sumie czekajac na odpowiedz znalazlem w kodzie gdzie moge to sobie zmienic ale to nie zmienia problemu z tym ze nadal jest brak opisu przy boxie i liniach TP. Jak odpalam template Lamera to sa te opisy i chcialbym to ustawic na indyku poprzednim czy nawet na tym ktory wlasnie zamiesciles. A w kodzie juz tego nie widze
Thx

Testuję ten system od pewnego czasu i stwierdzam jak narazie jest ok i daje pozytywne rezultaty. Modyfikacje fxlamer`a dużo wniosły, jak do tej pory ŚREDNIO 3.5/5
wejść jest udanych (na edku) a to jest moim zdaniem bardzo dużo biorąc pod uwagę specyfikę tego systemu. To jest jeden z plusów. Drugi to taki, że możemy śmiało zaufać systemowi, złożyc rano zlecenia i wyłączyć kompa, po miesiącu i tak bedziemy na +. I jednym owa bierność napewno będzie odpowiadać, w sumie posiadając w miare spory depozyt i niewiele ryzykując można miesięcznie uzyskiwać całkiem zadowalające dochody praktycznie bez żadnego wysiłku.