Niestety, jak mam kilka dni wolnego to szaleję, czasami szukam gry na siłę (wiem, wiem, to niedozwoloneWa$$kII pisze: widzę że sporo gracie

Mam nadzieję wkrótce zasiąść przed wykresami porządnie i podleczyć mocno zaniedbane konto

Niestety, jak mam kilka dni wolnego to szaleję, czasami szukam gry na siłę (wiem, wiem, to niedozwoloneWa$$kII pisze: widzę że sporo gracie
poczytaj na stronie NBT jak grać na ten breakoutVanguard pisze:ciekawe wideo o graniu breakouts. tylko 8 minut
http://www.youtube.com/watch?v=6YZ4ORz- ... re=related
Lance Beggs -
zna ktos tego faceta ? jest na Fx Street. jego strona wyglada ciekawie i sporo wiadomosci. wlasnie ja przegladam.
hmm, takie podejście do grania na przebicia ma swoje dobre i złe strony, bez szerszego spojrzenia na ważne s/r i pozostałe aspekty wykresu to raczej ryzykowne. W sumie nie ma w tym nic złego ale dla purystów PA to tylko wycinek części strategii. Przypomina mi to Range Breakout, które jest jakby uproszczeniem tego co stosujemy tutaj.ciekawe wideo o graniu breakouts. tylko 8 minut
ironicman01 pisze:Apropo bejkałtów to miałem dobre wejście na USDCAD (na powrocie).
Ktoś ma pomysł gdzie to się zatrzyma??![]()
Jeszcze ze 100pips na pewno warto poczekać
codziennie od 7.30 rano do wieczora...Wa$$kII pisze: P.S. widzę że sporo graciekażdy tu ładuje po kilka pozycji dziennie