Dodano po 2 minutach:
Widać że goni gdzieś już na ostatnich oparach wg mnie. Eju stoi i czeka na kabla coś czuję
Najgorszym jest dla mnie że siedząc przed wykresem - szukając ruchów - zauważyłem że potrafię bardzo dużo na prawdę dużo ruchów wychwycić w każdą stronę.. góra 30 dół 25 góra 40... jednak z tego nie korzystam... < nie potrafię się jeszcze - po dość długim stosowaniu zl - przemóc aby sadzić zlecenia tu gdzie uważam za ok ... dużo pracy przede mną. Nie z systemem. Ze mną. Jednak na razie nie wiem jakALTEC pisze:Może nie cienki a jesteś po prostu ostrożny.Twoje MM nie pozwoliło wejść w transakcje i tak wyszło.Ja miałem tak wczoraj.Ale jak sam widzisz codziennie GU i EU daje szanse przynajmniej na 50 pipsów.Shadi pisze:Dla mnie nie było. Cóż mogę powiedzieć... cienki jestem
Wszyscy chyba tak mają Shadi.Shadi pisze:Najgorszym jest dla mnie że siedząc przed wykresem - szukając ruchów - zauważyłem że potrafię bardzo dużo na prawdę dużo ruchów wychwycić w każdą stronę.. góra 30 dół 25 góra 40... jednak z tego nie korzystam... < nie potrafię się jeszcze - po dość długim stosowaniu zl - przemóc aby sadzić zlecenia tu gdzie uważam za ok ... dużo pracy przede mną. Nie z systemem. Ze mną. Jednak na razie nie wiem jak więc szukam tych wejść asekuracyjnych.
Ja bym uważał z tymi shortami zobacz ile czasu tworzyła sie poprzednia górka.Shadi pisze:Nie wyszłoSmile jednak dziś chyba z S jeszcze pokombinuję
Nie jestem HEX-em i nie zgrywam ważniaka po prostu moja skuteczność jest niebywale wyższa niż twoja,Sam sobie odpowiedz dlaczego.Mike_Scofield pisze:HEX odkąd zmienił nick na ALTEC zgrywa ważniaka
nie ma momentum pokazującego kierunek nie ma wejściaALTEC pisze:Ja bym uważał z tymi shortami zobacz ile czasu tworzyła sie poprzednia górka.Shadi pisze:Nie wyszłoSmile jednak dziś chyba z S jeszcze pokombinuję
Poprosiłem moderatora, żeby to sprawdził.ALTEC pisze:Nie jestem HEX-em
A skąd wiesz?ALTEC pisze:po prostu moja skuteczność jest niebywale wyższa niż twoja
Ja też tak mam Shadi, więc doskonale Cię rozumiem ...Shadi pisze:Prosty przykład Mike - nie biorę tego z kosmosu a z tego że nie zagrałem a chciałem