Powód na rysunku:
http://i40.tinypic.com/358ukv7.gif
Wg mnie tu było 50/50 że wejdzie trade.
To wejście o którym mówisz też mi trochę nie po nosie było bo również uprałem się na korektę

jasne, shadi, tak se tylko teoretycznie rozważam, lepiej nie zarobić niż stracić.Shadi pisze:hm.. albo o tym że wchodziłeś w longi po momo na wysokim poziomie cenowymquapi pisze: co dowodzi słuszności nieprzesuwania SL do BEP zwłaszcza w krótkim terminieinaczej mówiąc źle że nie wziąłeś jakiegokolwiek zysku. Dla przykładu - Dragon dość szybko daje na be. Zresztą każdy ma swoją teorię
![]()
Jak teraz cena spadnie to co powiesz ? hm... dalej będziesz zły że wysadziło Cię na be ?Wejście dobre ale profit margin mały
ponadto nie spełniało pierwszego z podstawowych założeń wejścia w trade zl - nie było korpusu w kierunku zysku czyli nie było świecy spadkowej w tym wypadkuShadi pisze:Wg moich założeń - nie pomyślałbym nawet tam grać Ssaku82pl pisze:SHADI:
to molgoby byc dobre wjesce w shorta wg ciebie?To że 2 świece puszczą Ci długie cienie nic jeszcze wg mnie nie znaczy.
A tu bys pomyslal grac?? pewnie nie bo to skalpingShadi pisze:Wg moich założeń - nie pomyślałbym nawet tam grać Ssaku82pl pisze:SHADI:
to molgoby byc dobre wjesce w shorta wg ciebie?To że 2 świece puszczą Ci długie cienie nic jeszcze wg mnie nie znaczy.
Liczę po cichu jednak że skorekci przedALTEC pisze:Funt ma jeszcze miejsce jakieś 80 pipsówsaku82pl pisze:nie gralem wiecej bo funt wg mnie i tak juz sporo dzis zrobil