Koncepcja ZERO LINE by MightyOne

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.

Czy używasz powyższego systemu

Tak
73
15%
Nie
199
41%
Zamierzam
209
43%

Liczba głosów: 481

Awatar użytkownika
saku82pl
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: saku82pl »

Wyluzujcie Panowie bo ten wątek zaczyna prowadzić do nikąd.

Mike! Nie ukrywam, że wywierasz, widocznie nie tylko na mnie, złe wrażenie. Masz jakieś negatywne podejście wg mnie do fx czy może do tego forum. Więc jeśli nie masz zamiaru wnosić niz konstruktywnego do tego wątku to może sobie odpuścisz czasami?? :)

Dodano po 9 minutach:

Znalazłem w wątku NLA na kresliku przydatne video dla początkujących z zastosowaniem przełamań i odbić od poziomów tech. Cały wortal to zbiór dużej ilości webinary. Ale chyba najtreściwsze to te Sama Seidena - http://transcripts.fxstreet.com/2008/07 ... -fore.html
"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"

Awatar użytkownika
quapi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: quapi »

saku82pl pisze:
Znalazłem w wątku NLA na kresliku przydatne video dla początkujących z zastosowaniem przełamań i odbić od poziomów tech. Cały wortal to zbiór dużej ilości webinary. Ale chyba najtreściwsze to te Sama Seidena - http://transcripts.fxstreet.com/2008/07 ... -fore.html
Yep!
Seiden jest godny polecenia prawie w całości. Papież Price Action :)
Choć gdzieś tam w którymś z seminariów pojawia się jakieś MACD :shock: tfutfuFUJ :o

Dodano po 3 godzinach 1 minutach:

Na dziennym na GU mamy bardzo dawno nie widziany bardzo silny układ (zakładam, że janki nie wytną żadnego głupiego numeru i zamkniemy się powyżej .x190
Również na W1 wygląda to longowo - dwa fajne długie cienie... Marny ze mnie prognosta, ale w poniedziałek poszukam wejścia w L na dłużej - po jakiejś godnej korekcie.

Dość już FX w tym tygodniu, do zobaczenia po niedzieli, Panowie.
Udanego łykendu zdala od kompów :D
The irresistible force met the immovable object

Awatar użytkownika
saku82pl
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: saku82pl »

Dokładnie to formacja podwojnego dna na D1 tyle ze jeszcze powinno by isc troche w gore zeby byc pewniejszym longow. Ale co ja tam wiem. Wole nizsze TFefy. A weekend to idealna okazja na troche teorii. Ja nie zamierzam od kompa odchodzic, jedynie na F1 rzuce okiem. Pozdro 4 all

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Panowie ALTEC i Mike_Scofield,
Nic nie wskazuje na to, że ALTEC to HEX więc proszę o spokój i wypowiadanie się jedynie na temat, a wycieczki osobiste na PW, ok? ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mike_Scofield »

raposo pisze:Nic nie wskazuje na to, że ALTEC to HEX
Tylko dwie osoby na tym forum pisały "chcem", "wziełem", "zamknełem", "tranzakcja" itd.
Byli to HEX i ALTEC.
Ale OK, z mojej strony koniec tematu. Może kolesie po prostu razem uciekali z lekcji polskiego ... :lol:
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield

uzin2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: uzin2 »

Mike_Scofield pisze:
raposo pisze:Nic nie wskazuje na to, że ALTEC to HEX
Tylko dwie osoby na tym forum pisały "chcem", "wziełem", "zamknełem", "tranzakcja" itd.
Byli to HEX i ALTEC.
Ale OK, z mojej strony koniec tematu. Może kolesie po prostu razem uciekali z lekcji polskiego ... :lol:
o mnie jeszcze zapomniales, moze ja tez jestem ktoryms z nich a moze wszyscy 3 to ten sam, a ty przenies sie na jakies forum o jezyku polskim bo widocznie pomyliles fora, a nie dzialaj ludziom na nerwy swoimi kretynskimi uwagami, taki jestes inteligentny a nie mozesz zalapac ze nikt cie tu nie chce

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

Shadi wszedłeś dzisiaj w short-a?

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

chciałem. ALE ta 1h wzrostowa mnie zmyliła i 2x wchodziłem w s na ejku czyli inaczej mówiąc 3x dałem ciała.

Żeby było śmieszniej od piątku miałem plan na tego szorta... faken sziten mać ;/

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

Shadi pisze:chciałem.
No to tak jak ja ... Też tylko się na niego patrzę i liczę niezarobione pipsy ... :lol:

Ale założę się, że ALTEC w niego wszedł i zgarnął 170 pipsów.
On ma inne wykresy ... :lol:
Ostatnio zmieniony 15 mar 2010, 11:03 przez Mike_Scofield, łącznie zmieniany 1 raz.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Ja już nawet zlecenia miałem poustawiane... ale korekty ni hu hu widzieć nie było ;/

ODPOWIEDZ