ale po co? gralem na zl z H4, wszedlem zgodnie z ZL, do tego mlot na H4Shadi pisze:pokaż screen z wejściem dla kabla z mniejszego tf i powiedz czemu wszedłeś
Koncepcja ZERO LINE by MightyOne
Ciekawe zagrywki sie toczą na Edku i Kablu
Pełen poziom cenowy + ZL
Ładnie, Ładnie
Dodano po 3 minutach:
Faktycznie piekne ksiązkowe wejscie
Ajj takie cos przeoczyc. Uwielbiam zagrywki n ausdjpy i jeszcze te dwie gwiazdy na H4. Szooooooook!!!!!!!!!
Musze coś równie pieknego wykminic.
Dodano po 9 minutach:
Jeszcze mała ciekawostka odnośnie USDJPY.
Pewnie wiele osób juz to zauwazyło no ale dla tych co nie skminili.
Pełen poziom cenowy + ZL
Ładnie, Ładnie

Dodano po 3 minutach:
Faktycznie piekne ksiązkowe wejscie

Ajj takie cos przeoczyc. Uwielbiam zagrywki n ausdjpy i jeszcze te dwie gwiazdy na H4. Szooooooook!!!!!!!!!
Musze coś równie pieknego wykminic.

Dodano po 9 minutach:
Jeszcze mała ciekawostka odnośnie USDJPY.
Pewnie wiele osób juz to zauwazyło no ale dla tych co nie skminili.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No i ostatnia wczorajsza zagrywka.
Fakt ze to juz po ptakach ale chodzi mi o pokazanie tych idelanych setupów.
Jeżeli takie załozenia zostaną spełnione to zawsze właże na pełnym pocisku
Dodano po 15 minutach:
Jakby do tego dołozyc Fundament (moim zdaniem i pewnie wielu z forum fundakment + PA, AT itp to druga strona tej samej monety) to praktycznie wejscie w taką tranzakcje traktuje jako pewne. Ogromną wage kłade również na formacje świecowe które czesto tworzą sie w skutek ogłaszania waznych danych makro po których nastepuje pożadany ruch. Czyli wybicie w niespodziewanym kierunku - czystka świezaków jadących pod prąd, cena nabiera imetu, dołozenie transakcji zgodnych z danymi i mamy formacje kompletną
Zarówno jedno jak i drugie tworzy wykres ceny z tym że fundament jakby wpływa bardziej znacząco na konkretniejsze zmiany. Korekty, Trend no i bardzo czesto również idelanie towarzyszy ZL.
Jeżeli chodzi o twoje pytanie to z tej transakcji na usdjpy pewnie wyskoczyłbym na 38.2 FIBO oraz zgodnie z połową korpusu białej świecy! Jak dla mnie to juz za dużo żeby to zignorowac. Do tego kolejny bonus to pełen poziom cenowy który jest w poblizu (89.50).
Fakt ze to juz po ptakach ale chodzi mi o pokazanie tych idelanych setupów.
Jeżeli takie załozenia zostaną spełnione to zawsze właże na pełnym pocisku

Dodano po 15 minutach:
Powiem tak: Fibo używam jedynie jako kolejne potwierdzenie przed wejsciem w tranzakcje. Jeżeli Zl pokrywa sie z Fibo to taka transakcja wydaje mi sie pewniejsza. Jezeli mamy do tego pełen poziom cenowy to kolejny bonus.Shadi pisze:Ja nie zaważyłem... ale pewnie dlatego że fibo nie używamjak to rozegrasz ? tzn gdzie TP wg Ciebie ?
Jakby do tego dołozyc Fundament (moim zdaniem i pewnie wielu z forum fundakment + PA, AT itp to druga strona tej samej monety) to praktycznie wejscie w taką tranzakcje traktuje jako pewne. Ogromną wage kłade również na formacje świecowe które czesto tworzą sie w skutek ogłaszania waznych danych makro po których nastepuje pożadany ruch. Czyli wybicie w niespodziewanym kierunku - czystka świezaków jadących pod prąd, cena nabiera imetu, dołozenie transakcji zgodnych z danymi i mamy formacje kompletną

Jeżeli chodzi o twoje pytanie to z tej transakcji na usdjpy pewnie wyskoczyłbym na 38.2 FIBO oraz zgodnie z połową korpusu białej świecy! Jak dla mnie to juz za dużo żeby to zignorowac. Do tego kolejny bonus to pełen poziom cenowy który jest w poblizu (89.50).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jadziem dalej panowie? Nie ma lekko....
http://charts.dacharts.net/2010-03-09/inmax013.png
http://charts.dacharts.net/2010-03-09/inmax013.png
Even when it's snowing I'm party going