XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex_lover »

Polski szturm w Formule 1

Producent energetycznego napoju Tiger zainwestował w Roberta Kubicę, a X-Trade Brokers, biuro maklerskie działające na rynku forex, zostało sponsorem jednego z najbardziej utytułowanych zespołów Formuły 1.

Decyzja X-Trade Brokers ma być oficjalnie ogłoszona za kilka dni. Wtedy zostanie ujawniona nazwa zespołu, na którego bolidzie pomknie logo domu maklerskiego znad Wisły.
czytaj dalej

Według ustaleń "Pulsu Biznesu" będzie to BMW lub McLaren.
http://biznes.onet.pl/polski-szturm-w-f ... rasa-detal

RESPECT

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
kubek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kubek »

Szczerze, to nie mam pojecia po co im taka promocja. Zamiast wydawac pieniadze tam, mogliby po prostu polepszyc swoja oferte (szczegolnie realizacje zlecen). XTB to taki broker typowo lokalny, nie sadze zeby przyciagneli kogos zza granicy.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

kubek pisze:XTB to taki broker typowo lokalny, nie sadze zeby przyciagneli kogos zza granicy.
Jak to ... lokalny ...maj biura w innych krajach Europy .. skarżą sie tak samo jak my.
Kiedyś rozmawiałem długo na irc z gościem z Czech ... to tylko pamietam " xtb fuck .. disconet again" :lol: :lol:

Dodano po 3 minutach:

forex_lover i inni... od reklam jest wątek http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 662#170662 .. nie ma potrzeby powtarzać postów :roll:
Można tam obgadać każda reklame :lol: a nawet przerobić :mrgreen:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
fxmaestro
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxmaestro »

XTB dziś oficjalnie zaprezentował swoją reklamę na jednym z bolidów F1 to kolejny broker po MIG i FXPRO który promuje się na bolidach F1
saxo - NIGDY NIE WPŁACAJ PIENIĘDZY DO TEGO BROKER BO ZOSTANIESZ ZROBIONY W FIFO

WoŁodia

Nieprzeczytany post autor: WoŁodia »

Witam,
Czy nikt nie zauważył? Udany debiut XTB w F1, trzecie miejsce a logo firmy dość często było widoczne na ekranie. Myślę, że teraz powinni stworzyć interesujące reklamy oraz fajne gadżety: koszulki, czapeczki :D graty dla prezia za udany start w F1

Pozdrawiam

Reaper
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Reaper »

Własnie likwiduje konto w XTB, ale trzeba przyznać, że marketing maja dobry. Swoja drogą... wiecie skąd oni mają pieniądze na sponsorowanie F1... (pytanie retoryczne żeby nie bylo! )

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

Reaper pisze:Swoja drogą... wiecie skąd oni mają pieniądze na sponsorowanie F1
jak to, zarobili :-)

Swoją drogą fajne są to kwoty, nie wiem jakie wymogi ma McLaren
ale przykładowe szacunkowe kwoty w stajni Renault w sezonie 2008/09 całkiem ładnie wyglądają :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

WoŁodia

Nieprzeczytany post autor: WoŁodia »

Witam,
kris007 pisze:jak to, zarobili Smile
weszli za pięć dwunasta może dostali rabat?

Pozdrawiam

cinek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: cinek »

mam konto w xtb
zdziwilem sie gdy mi naliczyli chyba 8p spreadu na gbpusd, jak normalnie jest 4, no zaczynam na realu dopiero i nie podejrzewalem ze spread na kablu moze byc zmienny. Byly newsy wtedy i mocny skok o kilkadziesiat punktow .... no ale co z tego ??????
a dzis obserwujac swoja krótką pozycje na GBPUSD na M1 patrzylem jak cena rosnie i zbliza się do SL, SL ustawiony na 81 zrealizowal się GDY CENA BYLA NA POZIOMIE 78 czyli o 3 punkty za wczesnie (tzn wizualnie bylo 78) DOPIERO PO 30 sekundach cena uderzyla 81 !!!!!! Ale gdy juz świeczka M1 sie narysowala to bylo w niej 81 - inaczej mialbym dowod- a tak, nie mam. Nie jestem pewein czy to szfindel, na pewno nic nie stracilem, bo cena i tak doszla do 81, jednak dziwna byla dla mnie realizacja tego SL. I podobne wrazenie, ze cos to za szybko polknelo SL, mialem juz raz wczesniej.

Ogolnie wybralem xtb, no bo polski broker, najwiekszy, nie chcialem sie bawiuc w zagranicznych, chcialem szybko wplaty i wyplaty.

A ogolnie bylem w tamtym roku na ich szkoleniach - żenada. TOTALNA.

Mam nadzieje ze mi sie cos tylko wydaje i mimo to wielkich problemow z nimi nie ma a drobne błędy moga byc technologiczne czy cos.....
Ostatnio zmieniony 23 mar 2010, 10:45 przez cinek, łącznie zmieniany 1 raz.

kubek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kubek »

Zgaduje ze patrzyles na cene bid? SL z pozycji S wchodzi po cenie ask, czyli bid + spread. W twoim przypadku to 78+3=81.

ODPOWIEDZ