Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
fx_rambo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fx_rambo »

AdamWalczak pisze:Masz racje.wytlumacze ci najprościej jak potrafie ,żeby zarabiać trzeba mieć jaja , a broker sie nie liczy ,przynajmniej dla mnie
A ty kolego pograj jeszcze na demo za nim wejdziesz na prawdziwy rynek i pamietaj o tym co wyżej napisane. Wykres usuwam,to nie jest miejsce do pisania głupot,chcesz coś napisać napisz na priv.eh ...pozdro
strasznie nerwowy z kolegi gracz
nie wiem czy w ten sposób zachowuje sie profesjonalny gracz;
który chce cos konkretnego przekazac innemu graczowi.
poza tym obraził kolega sporo koleżanek które akurat do gry na realu jaj nie potrzebują (gdzie one by to w stringach pomieściły)

a co do tych statementow to nie kolega przegladnie forum troszke
-wybór brokera ma duże znaczenie przy grze w realu

AdamWalczak
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: AdamWalczak »

Ty dalej kolego nie rozumiesz ,że to nie jest miejsce na takie historyjki ,to jest dział wskażniki wiec dodaj coś od siebie albo zamilcz, bo ta rozmowa do niczego nie prowadzi,zamiast krytykować dodaj coś od siebie,ja z nikim umowy nie podpisywałem na pomoce w grze itp rzeczy,nie lubie małpować i potwarzać tego co robią inni,oni pokazują itd co mnie to obchodzi ,myślisz że to ci pomoże w grze,jak sie podniecisz ze ktoś zarabia po 20tys na miesiąc co to ci da,eh naprawde szkoda czasu,wiecej nic nie dodaje,życze powodzenia tobie rownież kolego.
Najlepszy system na świecie.
Umiesz liczyć >licz na siebie!

pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

i-Regr_trace_tail
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

AdamWalczak
Bywalec
Bywalec

Co to za fale,widze mamy blisko do morza,oczywiście żart. :lol:

Awatar użytkownika
floristik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: floristik »

AdamWalczak pisze:Ty dalej kolego nie rozumiesz ,że to nie jest miejsce na takie historyjki ,to jest dział wskażniki wiec dodaj coś od siebie albo zamilcz, bo ta rozmowa do niczego nie prowadzi,zamiast krytykować dodaj coś od siebie,ja z nikim umowy nie podpisywałem na pomoce w grze itp rzeczy,nie lubie małpować i potwarzać tego co robią inni,oni pokazują itd co mnie to obchodzi ,myślisz że to ci pomoże w grze,jak sie podniecisz ze ktoś zarabia po 20tys na miesiąc co to ci da,eh naprawde szkoda czasu,wiecej nic nie dodaje,życze powodzenia tobie rownież kolego.
co ty taki agresywny jestes
ja widze ze to ty raczej tu sie podniecasz
Najważniejsza rzecz w zarabianiu pieniędzy na FX - nie pozwól stratom wymknąć się spod kontroli

AdamWalczak
Bywalec
Bywalec

niemam czym kolego,z natury jestem agresywny,lubie powiedzieć co myśle ,jak pisałem wyżej masz jaja to zarabiasz nie masz to tracisz. :mrgreen:

Awatar użytkownika
floristik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: floristik »

AdamWalczak pisze:niemam czym kolego,z natury jestem agresywny,lubie powiedzieć co myśle ,jak pisałem wyżej masz jaja to zarabiasz nie masz to tracisz. :mrgreen:
uważaj żeby cie forex nie wykastrował
Najważniejsza rzecz w zarabianiu pieniędzy na FX - nie pozwól stratom wymknąć się spod kontroli

AdamWalczak
Bywalec
Bywalec

ok. :lol:

dusigrosz
Bywalec
Bywalec

Re: dość skuteczny wskażnik

Nieprzeczytany post autor: dusigrosz »

AdamWalczak pisze:Stosować tylko i wyłacznie na wykresie 1H, wyjście linii rsi nad poziom 50 wejście w L ,wyjście z rynku zależy od nas,ja średnio z jednego takiego wejścia biore 30 do 40 pips jednorazowo, oczywiście zejście poniżej poziomu 50 , moment na wejście w S.
Przynajmniej raz dziennie jest taki moment ,aby zająć pozycje,tylko wystarczy obserwować rynek i cierpliwie czekać,miłego korzystania :)
Czy mógłbyś opisać co oznaczają te kropki, które pokazują się na liniach oznaczających poziomy?

AdamWalczak
Bywalec
Bywalec

Kropki,nie mam u siebie żadnych kropek,wrzuć screen.

Zablokowany