Jak pisałem wyżej,z wejścia biore od 30/40 pips ,ale naprawde trzeba czekać na dobry moment wejścia,co wiecej niema doskonałego wskażnika ktory tylko daje zyski,gram nim od ponad 3 miesiecy i naprawde nie sparzyłem sie na nim,kto chce niech stosuje ,ja nie namawiam ,każdy ma swój rozum,oczywiście nie wchodzić przed danymi ,ponieważ nic wtedy nie pokazuje dobrze,nie uzywam SL wcale,na ten okres co nim gram miałem 4 błedne wejścia,ale nie stratne,zostawiłem pozycje i zamknięta następnego dnia,niewiem może ktoś ma bardziej skuteczny,chetnie przejrze,to nie jest wskażnik na 5m/15/30m/ tylko na 1H i wyżej,wiec skalperzy niema sensu tego stosować.Sprawdzanie na automacie nie odzwierciedla gry na żywo,myślałem ze to jest jasne dla wszystkich.
Przetestować i następnie krytykować,jesli każdy bedzie grał zgodnie z tym co pisałem zarobi dziennie do 40 pips a czasami wiecej,przy odpowiednim depo daje to pieniadze na życie,cieżko wam zrezygnować z wskażników ktore macie po kilka miesiecy ,a ktore nie dają zysków,to jest zwykłe przyzwyczajenie które dopada na tym rynku,,to tyle w temacie wskażnik,pozdro.

Najlepszy system na świecie.
Umiesz liczyć >licz na siebie!