Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
-
- Stały bywalec
Witam wszystkich forumowiczow.
Jestem nowy na forum i nowy na forexie (moja karieria zaczela sie kiedy ten watek mial okolo 80stron
przeczytalem wszystko od deski do deski - i powiem tak:
dzieki fxlamerowi zainteresowalem sie ta strategia i zaczalem ja stosowac a dzieki Wa$$kll zaczalem dopracowywac szczegoly.
Dzieki wam po stokroc [choc pewnie i to za malo
]
Jest o wiele lepiej - ale jeszcze ciagle nie tak jakbym chcial
raz trace raz zyskuje
ale chociaz torche wiem co sie dzieje
Poza tym znajduje tutaj wiele potwierdzen wsparc o ktorych ja mysle i wiedze ze nie jestem sam
Dzieki wam wszystkim jeszcze raz - tak trzymac
P.S.
Jesli chodzi o poziom 63.00 NZDJPY na sell - Maxi to myslalem o tym juz wczoraj ale gwaltownie go przebilo w dol tym samym troche mnie dezorintujac
Wiem, ze z moim doswiadczeniem moje zdanie sie tu nie liczy
ale ja bym na tym gral na sell nawet gdybym tego posta tu nie zobaczyl ...
Jestem nowy na forum i nowy na forexie (moja karieria zaczela sie kiedy ten watek mial okolo 80stron

przeczytalem wszystko od deski do deski - i powiem tak:
dzieki fxlamerowi zainteresowalem sie ta strategia i zaczalem ja stosowac a dzieki Wa$$kll zaczalem dopracowywac szczegoly.
Dzieki wam po stokroc [choc pewnie i to za malo

Jest o wiele lepiej - ale jeszcze ciagle nie tak jakbym chcial
raz trace raz zyskuje

ale chociaz torche wiem co sie dzieje
Poza tym znajduje tutaj wiele potwierdzen wsparc o ktorych ja mysle i wiedze ze nie jestem sam
Dzieki wam wszystkim jeszcze raz - tak trzymac

P.S.
Jesli chodzi o poziom 63.00 NZDJPY na sell - Maxi to myslalem o tym juz wczoraj ale gwaltownie go przebilo w dol tym samym troche mnie dezorintujac
Wiem, ze z moim doswiadczeniem moje zdanie sie tu nie liczy
ale ja bym na tym gral na sell nawet gdybym tego posta tu nie zobaczyl ...
- inwestor86
- Pasjonat
mysle, ze warto wziac Lke w tym miejscu, male ryzyko.. http://img4up.com/images/11235500760958158242.gifWa$$kII pisze:wytrzyma ?
Dodano po 1 godzinach 2 minutach:
short eurgbp, komentarze mile widziane: http://img4up.com/images/81855840846530567353.gif
- inwestor86
- Pasjonat
- inwestor86
- Pasjonat
dla tego teraz jest oporem tylko jak mocnym ale nie wróciło do góry i nie było zagraniaCzyzyk pisze:Jesli chodzi o poziom 63.00 NZDJPY na sell - Maxi to myslalem o tym juz wczoraj ale gwaltownie go przebilo w dol tym samym troche mnie dezorintujac
widze ze dziś każd poziom nie wytrzymał, Wa$$kll a co z pozimem 88 na USDJPY
To nie pieniądze robią człowieka, tylko człowiek pieniądze