Dukascopy w dniu dzisiejszym rozszerza ofertę i wprowadza nowe pary walutowe:
AUD/CAD, AUD/CHF, CAD/CHF, EUR/NZD, GBP/AUD, GBP/CAD, GBP/NZD, NZD/CAD, NZD/CHF . NZD/JPY - łącznie wszystkich jest 32.
Na razie dostępne tylko na platformie demo. Za kilka tygodni po testach zostaną wprowadzone na rachunkach rzeczywistych.
Odnośnie MT4 w Dukascopy na rachunkach rzeczywistych. Prace i wdrożenie nowej platformy mogą się przeciągnąć jeszcze o miesiąc...
Dukascopy - ECN
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Należy zalogować się na dane, które dostarczy Dukascopy po wypełnieniu formularza na ich stronie. Otwierając konto bezpośrednio w MT4 nie będzie ono działać.Nowego konta tez nie można otworzyć. Coś robię nie tak?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Wybrałeś serwer ECN Demo?
Spróbuj zresetować platformę i odczekać chwilę... U mnie działa.
Spróbuj zresetować platformę i odczekać chwilę... U mnie działa.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Nie wiem po co ten MT4. Owszem analizy na MT4 można prowadzić, ale zlecenie na platformie Duka są bardzo wygodne. Wszystko z wykresu, domyślne SL, TP, przesuwanie zleceń bez problemu - od razy widać na wykresie gdzie się przesunie - dla mnie ta platforma do samych zleceń jest wygodniejsza.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów