Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Akhh pisze:Czyli generalnie żeby być rzeczywiście na rynku to taka możliwość jest tylko na interbanku? Tam tak na prawdę dochodzi do "fizycznych" transakcji - gdzie widać wszytko w arkuszu BID/ASK?
.Parę razy w życiu widziałem jak to działa i wydaje mi się że tak.Jest jednak problem w przypadku Polski proces załatwiania tego wynosi ok. pół roku i niestety żadna instytucja z Polski nie jest podłączona.

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
L1su
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: L1su »

Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

Awatar użytkownika
MACIEK408
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MACIEK408 »

nowe zasady (m.in.z depo ) mają przyciągnąć skalperów i daytraderów z małym kapitałem. ale tak czy siak prowizje są niekonkurencyjne. kolejna duża firma MM - Admirals wprowadza zmniejszone spready, teraz tacy gracze mają już naprawdę dobry wybór - FXPRO, AM, MIG, IBFX. zaczyna się poważna walka o docelową grupę klientów.
Money Never Sleeps

eddek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eddek »

AM jednak nie lubi swoich klientów. Usuwa zmienny spread i kwotowanie 5-cyfrowe.
Czy w Ducascopy każdy może korzystać z MT4, czy tylko wybrani? Ktoś korzysta? Działa płynnie?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

eddek pisze:Czy w Ducascopy każdy może korzystać z MT4, czy tylko wybrani? Ktoś korzysta? Działa płynnie?
Będzie mógł korzystać każdy bez wyjątku jednak na razie wciąż trwają beta testy na demie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

euroforex
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: euroforex »

czy ktos wie jak dziala ZULU TRADE na dukascopy ???

Awatar użytkownika
FX TEAM
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FX TEAM »

czy ktos wie jak dziala ZULU TRADE na dukascopy ???
To Zulu Trade w ogóle działa? ;-)
Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx -> guzik "www" poniżej ;)

euroforex
Bywalec
Bywalec

Tak sa na paru platformach w tym na dukascopy , rozmawiałem dzisiaj z Pania Paulina z zulu ... trzeba podpisac umowe i wybrac tradera trwa to okolo 2 dni

Dodano po 41 sekundach:

https://www.zulutrade.com/SignUp_Live.aspx

Dodano po 1 minutach:

alpari angielskie tez ma mozliwosc natomiast rusko polskie ma konta PAMM ale duzo kosztuje taka operacja okolo 30 proc zabiera trader zarzadzający

Awatar użytkownika
FX TEAM
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FX TEAM »

Tak sa na paru platformach w tym na dukascopy , rozmawiałem dzisiaj z Pania Paulina z zulu ... trzeba podpisac umowe i wybrac tradera trwa to okolo 2 dni
Nie do końca o to pytałem... Zapytam inaczej - to ktoś na tym zarabia? (poza Zulu i jego introducerami?).
Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx -> guzik "www" poniżej ;)

euroforex
Bywalec
Bywalec

jeszcze tego nie wiem sam jestem ciekaw tyle ze to coś w stylu automatycznego treadu za pomocą tradera z wynikami a nie robota ... co jak mi sie wydaje podczas nieobecności daje wieksze prawdopodobienstwo powiekszenia rachunku

ODPOWIEDZ