MIG Investments

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
24
39%
Poza paroma minusami są ok
5
8%
Przeciętny
17
28%
Mają wiele wad
3
5%
Stanowczo odradzam
12
20%

Liczba głosów: 61

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

Akhh pisze:Pierwsze nieładne zachowania o których mi wiadomo (kasowanie zyskownych transakcji - skalp) nie u mnie.
No trzeba im się przyglądać, mi raz zdarzyło się (dosyć dawno temu), że transakcje mi znikły ..... po kontakcie z supoportem jednak odtworzyli wsio - mieli jakieś problemy z serwerami.
Skąd wiesz, że komuś coś wycofali ? Jaki stylem grał ? Może te problemy zawdzięczamy fixatorowi i jego "kamuflażowi" ...
Akhh pisze: Green - przyznaj się co Ty grasz z takimi wynikami - i kiedy można Ci przelać kasę?
A tak sobie pogrywam to i owo .... Choć akurat wynik w stopce nie ma nic wspólnego z migiem.
A co do kasy - to oczywiście możesz mi przelać w każdej chwili, nie obrażę się :)
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

green7 pisze:
Akhh pisze:Pierwsze nieładne zachowania o których mi wiadomo (kasowanie zyskownych transakcji - skalp) nie u mnie.
No trzeba im się przyglądać, mi raz zdarzyło się (dosyć dawno temu), że transakcje mi znikły ..... po kontakcie z supoportem jednak odtworzyli wsio - mieli jakieś problemy z serwerami.
Skąd wiesz, że komuś coś wycofali ? Jaki stylem grał ? Może te problemy zawdzięczamy fixatorowi i jego "kamuflażowi" ...
Akhh pisze: Green - przyznaj się co Ty grasz z takimi wynikami - i kiedy można Ci przelać kasę?
A tak sobie pogrywam to i owo .... Choć akurat wynik w stopce nie ma nic wspólnego z migiem.
A co do kasy - to oczywiście możesz mi przelać w każdej chwili, nie obrażę się :)
Skalp. Nie ma to nic wspólnego z Fixatorem - chociaż może być troszkę podobny. Pewnie go znasz :wink:

A z kasą to wiesz - 3k% i 7%DD? No robi wrażenie nie powiem. Podziel się - albo weź jakieś konto w zarządzanie :wink:

euroforex
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: euroforex »

no i mile zaskoczenie oddali kase po minimalnym kursie bez gadania chociaż tyle ale w te problemy z serwerem to mysle ze zawsze bedą przy dużych skokach .........chyba trzeba sie przeniesc na gft tam nic takiego nie ma miejsca

Awatar użytkownika
WIELKIXJAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: WIELKIXJAN »

Ostro sobie pogrywają. Wyłączają platformę przy bardzo ważnych danych. Ostatnio w czwartek parę sekund po 1:30 i do tego zamykają zyskowną pozycję na SL (po nieistniejącej cenie).

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

WIELKIXJAN pisze:i do tego zamykają zyskowną pozycję na SL
A łyżka na to nie możliwe.. Coś zmyślasz, MIG zawsze starał się być fair.
Jeśli coś Ci nie gra napisz do supportu.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

euroforex
Bywalec
Bywalec

trelemorele od zmyślania to są politycy :lol: a problemy mają mieli i mam nadzieje ze nie bedą mieli , pożyjemy zobaczymy na razie uczę się na wszelki wypadek platformy gft bo trochę ciężka jest ale juz widze ze nie maja problemu z szybkim egzekwowaniem transakcji

Awatar użytkownika
fxmaestro
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxmaestro »

szybkość zamykania zleceń to nie w platformach MT4 ja działam na pro pod mt4 i na ava platforma niezależna i to jest niebo a ziemia.

Na jednej platformie jest taniej w spredzie ale traci sie na zamykaniu
saxo - NIGDY NIE WPŁACAJ PIENIĘDZY DO TEGO BROKER BO ZOSTANIESZ ZROBIONY W FIFO

euroforex
Bywalec
Bywalec

to juz szczyt szczytow krew mnie zaleje za kazdym razem jak sa dane oni maja zblokowaną platforme tylko trace kase na tym .....koniec tej farsy platforma do dupy zmieniam na gft

euroforex
Bywalec
Bywalec

Po raz kolejny przekonałem sie o jakości MIG platforma podczas danych staje sobie na odpoczynek sam nie wiem po co ja jeszcze siedzę tu ..... Najgorszy SZAJS JAKI WIDZIAŁEM NA OCZY MIG INVESTMENT

Awatar użytkownika
fxmaestro
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxmaestro »

euroforex pisze:to juz szczyt szczytow krew mnie zaleje za kazdym razem jak sa dane oni maja zblokowaną platforme tylko trace kase na tym .....koniec tej farsy platforma do dupy zmieniam na gft
Bardzo to wygląda na zły piar i zniechęcenie platformy w oczach innych oraz naganianie na GFT coś w tym jest

Są inne osoby z tego forum, który mają tam konta nie demo i mają takie problemy?
saxo - NIGDY NIE WPŁACAJ PIENIĘDZY DO TEGO BROKER BO ZOSTANIESZ ZROBIONY W FIFO

ODPOWIEDZ