czemu taki mały profit?makofski pisze:ja wlasnie wszedlem
Sell
setup: 62,97
TP: 62,54
Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
jak dla mnie używanie nie swoich setupów to raczej brak strategimakofski pisze:nie lubię tkwić z otwartymi pozycjami, mam strategię opartą na grze większą kwotą na mocne setupy przy wąskim TPMaxi pisze:czemu taki mały profit?makofski pisze:ja wlasnie wszedlem
Sell
setup: 62,97
TP: 62,54
pozdrawiam
czyli gra na sygnałach
Wa$$kII pisze:nadal mam cześć pozycji na nzdjpy.
Złapał ktoś jeszcze tu pipsy ?
Złapałem 4 pipsy i zamknąłem transakcje. Następnie numer powtórzyłem na powrocie windy i skosiłem kolejne 4pips. Wszedłem ponownie po tej samej cenie 62.96 i kolejny raz skosiłem 4 pipsy. Zjechało do ceny 62.51 zamknąłem transakcje i kolejne 4 pipsy. Otworzyłem Longa po cenie 62.55, zamknąłem po cenie 63.00.
Łącznie 20pips na wolumenie 1.
Troche mi sie wczoraj nudziło więc porzeźbiłem troche na Kanadyjskim
Dzięki "Wa$$kII" za setup
Dodano po 1 minutach:
Szkoda że nie wypłaca Byłbym już milioneremShadi pisze:no i przede wszystkim szkoda że demo nie wypłaca:)
hehehe
Tego postu to akurat nie kminie!gart pisze:naked trading - price action: testowalem i dla "dlugodystansowcow" nie polecam![]()
chyba, ze ktos chce "dzisiaj duzo zarobic, zeby jutro to oddac"
Osobiscie stwierdzam ze "PA bez wskaźników" - (Jak zwał tak zwał) to jedyne sensowne podejscie do FX!!! Oczywiscie jezeli poparte Fundamentem. Stwierdzam że fundament to i tak podstawa i granie PA przy złej analizie nie popartej analiza fundamentalną w perspektywie czasu faktycznei moze zniechecic!
Czy mozesz podac jakieś argumenty, czym się sugerujesz pisząc ,że ten sposób gry z góry skazany jest na porażkę?