To moj pierwszy post tutaj, jednak już od jakiegoś czasu przeglądam forum.
Przyszedł czas aby sprawdzić się w praktyce

Tu więc moje pytanie do szanownych forumowiczów czy również u Was sytuacja wygląda podobnie?
Dzięki serdeczne
Piotrek
Na FxPro 6 sekund? To chyba na modemie w lesieKuba Brzeziński pisze:ns FX Pro i FX clearing jest dokładnie tak jak piszesz...
Wybacz ale to nie jest normalne. Tzn. może normalne u danego brokera ale tak raczej nie powinno być. Nie wyobrażam sobie skalpowania czekając 6 sekund na otwarcie i zamknięcie + po drodze kilka rekwotowań - można by osiwieć. Pomijam kwestie utrudniania gry przez brokera...Kuba Brzeziński pisze:często jest to sekunda na FX clearing czesto 2 raz kwotuje jak rynek szybko zawraca...ale to normalne
Cieszę sie że Ciebie polowania na SL nie dotyczą, natomist nurtuje mnie jedno pytanie: Co za broker robi to w tak perfidny i ewidentny sposób i łasi sie na taką małą pozycję 0,4 lota, gdybym miał otwarte z 4 loty to może bym był w stanie przynajmniej zrozumieć ich chciwość, poza tym te cyrki z kwotowaniami i to w dodatku jeszcze wszsytko na kontach mini. Co to świadczy o takim brokerze ?Mi osobiście FX Clearing odpowiada...wiadomo kwotowania są jak rynek jest gorący...Lecz mnie polowania na SL nie dotyczą wogóle.Więc dla mnie ten broker jest prawie ok...będzie całkiem ok...jak wyplace przed świętami z 1000$