w formacji nad i pod w miarę ważna jest symetria jako, że to zmutowany RGR.dax pisze:witam
GBPCHF
czekam na pullback
dzienny PB
fibo 50%
1.7100
4h dywergencja
1h nad i pod
fibo 61.8%
Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
Witam. Jako początkujący PA'owiec widzę wsparcie w innym miejscu. To wsparcie jest młodsze i wydaje mi się mocniejsze od zaproponowanego przez Ciebie.Wa$$kII pisze:bardzo mocne wsparcie EUR/USD. 1.335-50
Jakie jest zdanie pozostałych graczy PA?
p.s. Na obrazku ucięło tekst. Powinno być "...opierała się dawniej niż mieści się na wykresie."
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Fesiek pisze:Witam. Jako początkujący PA'owiec widzę wsparcie w innym miejscu. To wsparcie jest młodsze i wydaje mi się mocniejsze od zaproponowanego przez Ciebie.Wa$$kII pisze:bardzo mocne wsparcie EUR/USD. 1.335-50
Jakie jest zdanie pozostałych graczy PA?
p.s. Na obrazku ucięło tekst. Powinno być "...opierała się dawniej niż mieści się na wykresie."
tak, mały błądmbor112 pisze:kolega chya miał na myśli poziom 1.3735a nie 1.3357

dodam jeszcze że pokrywa się idealnie z 50% fibo całego swinga

Yaaa man
To ja tez spróbuję: Short na GPBUSD, po przebiciu dolnego wsparcia (co było też LOW z zeszłego tygodnia) i pullback...
Dobrze czy niedobrze? Oprócz tego ze są pipsy, to pytam: czy to łut szczęścia, czy też właściwe zrozumienie techniki?
Dobrze czy niedobrze? Oprócz tego ze są pipsy, to pytam: czy to łut szczęścia, czy też właściwe zrozumienie techniki?
Ostatnio zmieniony 01 lut 2010, 12:59 przez Ykee, łącznie zmieniany 1 raz.
More practice, more luck!